30 NAP AZ INGYENES VISSZAKÜLDÉSRE
Tekintsd meg a részleteket!
Ingyenes kiszállítás
már 9990 Ft-tól előre fizetés esetén!

adidas cipő választékunk

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  adidas
Törölj ki mindent

adidas cipő választékunk

Az Adidas cipő

Sportos kihívás vagy hétköznapi stílus? Az adidas cipők bármilyen igénynek eleget tesznek, hiszen mottójuk: „Semmi sem lehetetlen”. Az egész világon ismert, jellegzetes három csík a sportcipők jelképe, de az utcai cipők világában is folyamatosan nagyot alkotnak.

Az Adidas tradíció

A német cég a húszas években jött létre, és mindig a sport kultúráját szolgálta, olyan cipőket és dresszeket gyártva, amit az élsportolók mellett ma már széles rétegek használnak.

Nemcsak a férfi cipők, hanem a női, illetve gyerek cipők kategóriájában is igazi stílusteremtőnek számítanak. Találj rá új kedvencedre a jellegzetesen modern megjelenésű félcipők, edzőcipők és futócipők között! Az AdiPRENE technológia, valamint a lábra igazított talp jóvoltából az Adidas cipők nem csak a stílusról, hanem a kényelemről is képesek gondoskodni.

A kultikus Originals sorozat a világ legkedveltebb adidas cipői közé tartozik, akárcsak az Adidas Superstar, vagy a fiatalokat megcélzó adidas Neo Label.

Speciális sportcipők

Az adidas Performance a sportolók teljesítményét hozza el a mindennapokba. Az Adidas kollekciójára a speciális kialakítású teremcipők, kézilabdacipők vagy teniszcipők terén is számíthatsz.

Egyedi kollekciók az Adidas márkától

Keresd webáruházunkban a Stella McCartney által megálmodott női edző cipőket, valamint a híres Stan Smith kollekció férfi cipő kollekció darabjait.

a 15
fel
«
»