Kosár  (0)

Asics cipő választékunk

Élvezd az aktív időtöltést professzionális sportcipővel és kiegészítőkkel

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Asics
Törölj ki mindent

Asics cipő választékunk

Asics cipő: a japán innováció és a sport találkozása

Egy kis vállalkozásnak indult a második világháború után, mára világcéggé vált a Kihachiro Onitsuka fémjelezte Asics márka, a professzionális sportcipők egyik leginnovatívabb képviselője. Tudtad, hogy eredetileg még a Nike is Asics cipők forgalmazására alapult?

A sporttörténetileg is jelentős márka filozófiája, hogy a sport, rengeteg előnye mellett, csak akkor lehet igazán egészséges, ha mozgásszerveinkre hosszú távon sincs káros hatással, és belső világunkhoz is pozitívan járul hozzá. (A világnézet latin összefoglalójának első betűiből ered elnevezése is: anima sana in corpore sano)

A kutatóállomással egybekötött gyárak 1981-től kezdve úgynevezett biomechanikus módszerekkel állítják elő a cipőket, és a márka azóta is egyre felfelé ível technológiai pályáján. Az Alliance Duomax támaszelem, a márkavédett GEL rezgéscsillapítás vagy a Speva középtalp mind a japán precizitást kölcsönzi a sportcipők, legfőképp a futócipők felépítésébe.

Asics cipő férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt

A webáruház Asics kínálatában egyaránt találsz stílusos utcai sportcipőket a mozgalmas mindennapokhoz, vagy ha kocogni vágysz, netán lefutnád a maratont, klasszikus értelemben vett futócipőket is. A sportcipő kategórián belül aszfaltra, valamint egyenetlen, nehezebb terepekre készült modellek rendelésére is lehetőséged van. Mind a felnőtt, mind a gyerek modellekre a feltűnő, mégis harmonikus színvilág, és az áramvonalas design jellemző.

Élet a futáson túl

Az Asics innovációi a sportvilág más ágaihoz is elérnek: a márka edzéshez, röplabdához vagy teniszhez szintén profi atléták által tesztelt modelleket ajánl.

Figyeld az Asics kollekció akcióit! A folyamatos frissülő bármelyik tagját is választod, rendelésedet 2-3 munkanapon belül teljesítjük. Mozgalmas hétköznapokat, aktív hétvégéket kívánunk!

Akció
Újdonság

ASICS cipők és kiegészítők – kényelem és biztonság az edzéseken

Az ASICS az egyik legismertebb sportcipőket és kiegészítőket gyártó márka. A masszív kialakítás, a tartós anyagoknak és a modern, fejlett technológiáknak köszönhetően az ASICS cipők nemcsak a testmozgás rajongói, hanem a profi sportolók elvárásainak is megfelelnek. Az ecipo.hu webáruházban számos ASICS cipőt találsz különböző sportágak számára. Az ASICS futó-, tenisz- vagy fitneszmodellek biztosítják a megfelelő stabilizálást, az ütések elnyelését és a talajhoz való tapadást, csökkentve ezzel a sérülések kockázatát, és emellett garantálva a kényelmet az edzés során. A japán márka ajánlatában kiegészítők is szerepelnek, ideértve a zoknikat, a sapkákat vagy vizes palackokat, amiket az edzés közben használhatunk. A szekrényben is érdemes helyet szorítani egy kényelmes sporttáska vagy egy nagy ASICS táska számára, amelyben elfér az edzéshez szükséges összes tárgy, például a ruházat, a cipő és a törülköző.

A sport a boldog élet alapja – az ASICS márka története

Az ASICS márka létrejöttét annak köszönhetjük, hogy Kihachiro Onitsuka úgy döntött, hogy életének hátralévő részét a fiatalok segítésével akarja tölteni. Őszintén hitte, hogy a boldogság alapja a fizikai aktivitás, ezért a tapasztalathiánya ellenére úgy döntött, hogy sportcipők gyártásába fog. 1949-ben alapította az Onitsuka Co. nevű társaságot, amelynek első termékei kosárlabdacipők voltak. Noha a japánok nem voltak róla jó véleménnyel, nem akarta feladni. Fejlesztette képességeit, elemezte a sportolók mozgását és hallgatott az értékes tanácsokra. A fordulópont 1977-ben jött el, amikor az Onitsuka Co., a GTO Co. és a Jelenk Co márkák egyesültek. A célja az volt, hogy segítsen a japán gazdaságnak a nehéz időszak túlélésében. Az egyesülés eredménye az ASICS márka volt. A vállalat növekedni kezdett, és az évek során az egyik vezető szereplővé vált a sportcipők globális piacán.

ASICS cipő
fel
«
»