Kosár  (0)

Baldaccini

Aktív szűrők:

  • Márka:  Baldaccini
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Csizmák, tornacipők, magassarkú cipők, szandálok, loaferek és balerinák a prémium Baldaccini márkától az Ecipo.hu

A Baldaccini egy 2001 óta működő cipőértékesítő hálózat, amely a Krimen céghez tartozik. Viszont már jóval több éves hagyománya van, hiszen több mint 30 éve debütált, 1990-ben kezdte meg a tevékenységét, és a mai napig folytatja azt, amiben a legjobb: a jó minőségű lábbelik gyártását zsebkímélő áron. Kis kézműves cégként indult, és ma a Baldaccini cipők köre igazán nagy vásárlói körnek örvend. A Baldaccini márkát többek között az általa kínált igazán magas minőségért, valamint az utánozható stílusért és dizájnért méltatják. Nem csoda, hogy a cég alapításától számított egy év elteltével a márka termékei külföldre is kikerültek, és ott is sikereket értek el. A márka dizájnjában és magában a névben is megtalálhatók az olasz gyökerek – joggal, mert a márka aprólékosan együttműködik a divatos lábbelik specialistájának számító olasz kézművesekkel. Tudod mi a legjobb hírünk? Hogy az Ecipo.hu webáruházában is kapható a prémium cipő Baldaccini márka.

Baldaccini cipő – kiváló minőség egy jól ismert és elismert gyártótól

A Baldaccini égisze alatt olyan projektek születnek, amelyek még a legigényesebb vásárlók ízlését is kielégítik, így ha úgy gondolod, hogy te is közéjük tartozol – most megtaláltad azt a márkát, amelyet imádni fogsz! Baldaccini nem fél a divattól, de nem követi azt vakon, hanem a lényegét ragadja meg, és a maga módján közelíti meg. Minden divatos hölgy, aki hasonló stílust érez magáénak, elragadtatva inspirálja ezt a megközelítést, így egy Baldaccini szandál, Baldaccini balerina vagy Baldaccini csizma az első pártól kezdve – igazán jó ízlésre hagyatkozva – a divatos ruhatáruk szerves részévé válik. Szeretnéd megtapasztalni ezt az érzést? Akkor irány az Ecipo.hu, és hagyd magad elvarázsolni az ámulatba ejtő Baldaccini sarok láttán!

Stílusos Baldaccini női és férfi cipők különleges alkalmakra

A Baldaccini márkakínálatban olyan különleges lábbelik találhatók, amelyeket a minimalista stílus és az időtlen klasszikusok kedvelői imádni fognak. A Baldaccini magassarkú tökéletes megoldás formális alkalmakra, irodába, esküvőre vagy egyéb családi ünnepi összejövetelekre. A visszafogott és az élénkebb színek széles választéka megkönnyíti a tökéletes pár kiválasztását. Ha ősszel vagy télen sem szeretnél lemondani az elegáns stílusról, válaszd a Baldaccini csizmák alternatíváját. Jól passzolnak nadrághoz, ruhához és meleg kabáthoz is. Nyáron pedig cseréld le légies papucsokra, szandálokra, balerinákra vagy a Baldaccini loaferek jól bevált opciójára. A brand emellett az elmúlt szezonokban piacra dobta a divatos Baldaccini tornacipők és a férfi szekrények által ihletett oxfordi cipők körét is. Ezen modellek mindegyike magán viseli a klasszikus szabások és a tervezők által hirdetett aktuális trendek kombinációját.

Baldaccini cipő – gyakran ismételt kérdések

Baldaccini – mi ez a cég?

Bár a márkanév meglehetősen olaszosan hangzik, a Baldaccini cég gyökerei Lengyelországba – pontosabban Łaskarzew városába, a Mazóviai vajdaságba – nyúlnak vissza. 1990-ben alakult kis családi vállalkozásként Krimen néven. A Baldaccini kezdettől fogva a lábbelik magas minőségére összpontosított, olasz szakértők felügyelete mellett gyártotta őket, és erre a célra kizárólagosan természetes bőrt használt.

Baldaccini – hol lehet vásárolni?

A Baldaccini cipők széles választékát megvásárolhatod az Ecipo.hu webáruházban, ahol minden évszakhoz köthetően tökéletes, időtálló modelleket találhatsz.

fel
«
»