Kosár  (0)

Bugatti cipő választékunk

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Bugatti
Törölj ki mindent

Bugatti cipő választékunk

Bugatti: európai divat

A Bugatti márka egyet jelent az európai, nagyvárosi eleganciával.
A bőrcipők rajongói számára valószínűleg már nem ismeretlenek a német tervezők közkedvelt modelljei, amiket webáruházunkban az alkalmi mellett utcai félcipő, sőt, sportcipő kivitelben is megtalálsz. Az új szezon friss kedvence pedig egyértelműen a mokaszin.

A klasszikus Bugatti cipő természetes/ekológikus bőr vagy irha, esetenként a jó minőségű textilszövet, illetve az ergonomikus kiképzésű talp ötvözete. A Bugatti cipőket stílusérzékeny és határozott férfiaknak ajánljuk. Keresd őket magasszárú vagy fűzős kivitelben is!

Bugatti: fedezd fel feminin oldalát!

Ismerd meg a Bugatti női cipők finom világát, melyet pasztellszínek és más márkákkal összehasonlíthatatlan design jellemez. Találj rá kedvenc félcipődre, bokacsizmára vagy épp alkalmi cipődre – a lehengerlő kisugárzás garantált.

A csizmák bűvöletében

A mesteri kialakítású Bugatti bélelt csizmák télvíz idején is határozott lépteket és hibátlan viseletet eredményeznek, ragaszkodva persze a márkára jellemző eleganciához.

A Bugatti sport kollekció

A tervezők csillapíthatatlan kreativitása a Bugatti sportcipők formabontó designjában is megmutatkozik. Fedezd fel a sport cipőinket férfi és női kivitelben egyaránt!

Akció
Újdonság

Bugatti, maga a stílusosság

A Bugatti márkanév egyet jelent a divattal. Aki a Bugatti cipők mellett teszi le a voksát biztos lehet benne, hogy a legmagasabb szintű minőséget kapja cserébe. A cipők minőségi bőrből készülnek és sok márkától eltérően ez náluk nem csak azt jelenti, hogy a cipő felsőrésze bőr, hanem akár a talpbetét, akár maga a talp is készülhet bőrből. A Bugatti cipők egytől egyig a stílusosság jegyében készülnek, a talptól az utolsó öltésekig magukban hordozzák az eleganciát, a kifinomultságot. A lábra tökéletesen illeszkedő lábbelik a maximális kényelmet hozzák el a mindennapjaidba. Merthogy a Bugatti cipők amellett, hogy ünnepi alkalmakra tökéletesek, akár a hétköznapi öltözéked mellé is felveheted. A cipők akár a business dresszkódnak, akár a casual dresszkódnak megfelelő öltözékekkel kiválóan kombinálhatók. Azt is mondhatnánk, hogy a Bugatti cipő olyan a stílusos öltözéknek, mint a pont az i-re, tőle lesz kerek egész.

Bugatti, egy büszke európai márka

A Bugatti márka mindig is fontosnak tartotta az európai gyökereit. A nagy európai divatközpontok, mint London, Milánó és Párizs is múzsaként hatnak rájuk. Európában rengeteg kultúra él egymás mellett, ezek a kulturális diverzifikáltság a Bugatti eszméinek központi eleme. Még a Bugatti logó is ezt a sokszínűséget hirdeti és dicséri. A logóban a kezdőbetűt a “B” betűt körülvevő babérkoszorú minden egyes levele az egyes európai országokat reprezentálják.

fel
«
»