Kosár  (0)

CATerpillar cipő és kiegészítő választékunk

Válassz masszív cipőt a különleges feladatokhoz!

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  CATerpillar
Törölj ki mindent

CATerpillar cipő és kiegészítő választékunk

Egy történelmi márka

A CAT története a 19. századig nyúlik vissza: a cég ugyanis eredetileg - mintegy száz évig - kizárólag gépeket gyártott az USÁ-ban. Nem véletlen, ha máshonnan is ismerős ez a név: a hernyótalpas járnűvek éppolyan sikeresek és megbízhatóak, mint később a márka általuk forgalmazott lábbelik.
A CATerpillar az 1990-es évektől vágott bele a cipők és ruházati termékek készítésébe, és szinte azonnal befutottak a piacon. Jókor voltak jó helyen: a fiatalok előszeretettel hordtak bakancsot és munkaruházatot idéző darabokokat (például kertészfarmert) abban az évtizedben.
A CAT logós cipőkbe bele lehet szeretni: először az amerikai vásárlókat hódították meg, majd az egész világon vezető márka lettek.

Csizmától a szandálig

Kényelem és megbízhatóság jellemzi a CATerpillar cipőit, amelyek ma már a legszélesebb választékban kaphatók.
Bakancsot éppúgy rendelhetünk, mint férfi vagy női szandált, és biztosak lehetünk benne, hogy - akárcsak az első, traktorból átalakított CAT munkagép - sokáig a rendelkezésünkre fog állni. Jellemzően sportosak, kültéri használatra tervezettek ezek a lábbelik, de vannak elegánsabb vonalvezetésű darabok is.
Az amerikai brand követi az aktuális trendeket, és - akárcsak legnagyobb vetélytársai, mint például a Palladium - évről évre megjelentet újdonságokat.
Strapabíróak és egyben letisztultan esztétikusak a hátizsákok, övtáskák vagy pénztárcák is. Aki ezeket használja, az tudja, ezeknek a daraboknak sokmindent ki kell állniuk napról napra. Rendelj bármit az ecipo.hu-n ettől a márkától, biztosan a legjobb áron kapod meg. Vagy akár nézz körül a korábbi szezonok kínálatában, és válassz egy klasszikus darabot akciós áron!

Akció
Újdonság

Masszív tornacipő és divatos modell egyben

Noha a Caterpillar márkáról először az építőipari gépek jutnak eszünkbe, amelyekkel a társaság a tevékenységét kezdte, valószínűleg azt is tudja, hogy jellegzetes lábbeliket is gyárt. A masszív, nehéz munkagépek készítése után a márka alkotói úgy döntöttek, hogy cipőkkel gazdagítják az ajánlatukat. Így születtek meg a masszív Caterpillar tornacipők, amelyeket egyszerű kialakítás és rendkívül tartós konstrukció jellemez, ami világszerte vásárlók millióit győzte meg. A férfi és női cipőkön kívül a Caterpillar márka kiegészítők széles kínálatával is rendelkezik, amiket szintén tartós kialakítás jellemez: pénztárcák, övtáskák, hátizsákok és táskák. Ha tehát rendkívül tartós terméket szeretnél minimalista stílusban, válaszd a Caterpillar márkát.

Munkagépektől a cipőkig, avagy a Caterpillar márka története

A Caterpillar társaságot 1925-ben alapították a napfényes Kaliforniában. Alapítói Benjamin Holt és Daniel Best voltak. Ők készítették… az első lánctalpas traktort. De hogyan jutott a cég a cipőgyártásig az építőipari és a bányagépeken keresztül? A közbenső szakasz az 1977 év volt, amikor a vállalat a dízelmotorok gyártásában is vezető szerepbe került. Ezt követően a nevét megváltoztatta Caterpillar Inc.-re, amely a termelés többirányúságát volt hivatott kifejezni. A 90-es években a vállalat tevékenységét kibővítették, lábbelik és védőruházat gyártásával a CAT gépekkel dolgozók számára. A Caterpillar cipők gyorsan népszerűvé váltak, amelyek – akárcsak a cég gépei – rendkívüli tartósak és strapabírók voltak. A Colorado Cat Footwear volt az első, ami megjelent a piacon, és Angliában a grunge stílus szimbóluma lett.

Caterpillar
fel
«
»