Kosár  (0)

CCC

CCC

A CCC cipő: nyugat-európai stílus megfizethető áron

Csizma, félcipő, mokaszin, balerina, sportcipő, sneaker, magas sarkú- vagy oxford cipő: szinte lehetetlen olyan lábbeli típust találni, amiben a CCC ne lenne otthon. A viszonylag fiatal (1996-ban alapított) lengyel vállalat mindig is gőzerővel haladt előre az európai cipőipar élvonala felé. Mára a nyugati trendek követőjéből saját, jellegzetesen erőteljes és letisztult stílusának alakítója lett, melyet 16 országban népszerűsít.

Almárkái, a Lasocki, a Gino Lanetti, a Jenny Fair vagy a Sprandi cipők a nemzetközi női, férfi és gyerek cipődivatot teszik itthon is széles kör számára elérhetővé. A „CCC” név egyébként éppen a lengyel „Cena Czyni Cuda”, azaz a “Az ár csodákat tesz” kifejezés rövidítéséből ered.

A kivételesen elegáns, vagy adott esetben fiatalosan sportos designt nemes anyagokra, mint a valódi bőr vagy a velúr, és magas minőségű textilekre álmodták meg. A fast-fashion híveinek a szintetikus bőr alapú cipők jelentenek megoldást.

Pihentető nézelődés? Igen!

Ha már vásároltál online webáruházunkból CCC cipőt, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért ismerkedj meg rendkívül gazdag kínálatunk aktuális ajánlataival. Kedvenc modelled megrendelés után akár 2-3 munkanappal már kézben is tarthatod.

Akció
Prémium
Újdonság
fel
«
»