Kosár  (0)

Cipő HOKA ONE ONE
Gaviota 1016301 Bluestone/Black Iris

Cipő HOKA ONE ONE Gaviota 1016301 Bluestone/Black Iris

Technologies used in this product

Meta-Rocker
A Meta-Rocker a középtalp geometriájának egy speciális elrendezése, melyet kicsi eltérés jellemez a sarok és az ujjak közötti hosszboltozatban. Ez egy egyedi támasztó hatást eredményez, mely megkönnyíti a láb megfelelő támasztását futás közben, ezáltal támogatva a természetes futástechnikát. Ez a futás hatékonyságának növelésével is jár.
J-Frame™
A J-FRAME™ a pronáló típusú lábbal rendelkezőket támogató technológia. A feladata a talp és a sarok belsejének támogatása futás közben, merev betétek használata nélkül. Ezáltal stabilitást és természetes futást biztosít a használójának, egyben megőrizve a könnyedséget és az amortizációt.

Hozzávetőleges Mérettáblázat

Ezt a terméket szakembereink egyedileg mérték meg és adtak hozzá ismertetőt.

Cipő szélessége: Normál

Mérettáblázat
EUR 40 42 44
A cipő belsejében lévő betétek hosszúsága (cm) 25,3 26,5 27,8
A vásárló lábának a maximális hosszúsága (cm) 24,8 26,0 27,3

Egyszerű és díjmentes termék visszaküldés 100 napon belül

Vélemények

  • Hosszabb futásokhoz vettem a cipőt. Nem volt még tapasztalatom a márkával. Jelentem hozta az elvártat, nem olyan süppedős mint gondoltam, de valahogy nem fogy el soha a csillapítás. 220Km van benne eddig, és szépen bírja a cipő. A felsőrészen lévő gumi vastagítások itt-ott repedeznek (ahol többet próbál nyúlni alatta a hálós anyag) de ez csak esztétikai gond. Nem von le a cipő értékéből.
    A kiszállítás példásan gyors volt (bár az értesítés csak az átvételt követően jött meg), és az ár is amin kifogtam meggyőző.

    Balázs

Customers also bought

fel
«
»