Kosár  (0)

Cipő Merrell
Vapor Glove 3 Luna Ltr J004080 Blue Fonce

-34%
Cipő Merrell Vapor Glove 3 Luna Ltr J004080 Blue Fonce
(10)
43 770,00 Ft
Ennyit takarítasz meg: 14 880,00 Ft
28 890,00 Ft

Mérettáblázat Merrell

Mérettáblázat
EUR 36 37 37.5 38 38.5 39 40 40.5 41 42 42.5 43
A cipő belsejében lévő betétek hosszúsága (cm) 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,5 28 28,5

Egyszerű és díjmentes termék visszaküldés 100 napon belül

Vélemények

 • Nagyon jó, kényelmes. Nem ázik át

  Barka
 • Nagyon jó ár érték arányú barefoot cipő.
  Hihetetlenül kényelmes, könnyű, érzem a talajt a lábam alatt.
  Mióta először viseltem a termékcsaládot, fizikai fájdalmat okoz a konvencionális cipő viselete.
  Tökéletes választás első barefoot-nak.

  Szonja
 • Kényelmes barefoot cipő, a talpa vékony és rugalmas, nulla sarokemelés, nincs támaszték, a lábujj résznél elég széles, hogy az ujjak kényelmesen elférjenek, nagyon könnyű. Tényleg szinte olyan, mintha mezítláb lennék. Aki még nem hordott ilyen jellegű lábbelit, annak általában hozzászoktatás szükséges.
  Vékonyabb lábra ajánlom, széles lábra biztosan kényelmetlen.
  A lábam 25,6 cm hosszú, a 41-es méretet választottam. A táblázatban szereplő, mért érték valós (26,5 cm), a címkére írt hossz 27 cm. Barefoot cipőknél általában 0,5-1,2 cm-rel hosszabb darabot javasolnak, mint a lábunk, én ennek megfelelően választottam.
  Jó lenne, ha nagyobb választék lenne az ecipőn más márkájú barefoot cipőkből is.

  Csilla
 • Nagyon kényelmes mezítlábas cipő (minőséginek tűnő bőrből) annak, akinek az ötujjas verzió túl vad (pl. városban, munkahelyen). Aki még nem hordott ilyent: meg kell szokni (elsőre ne egész napra viseld), de érdemes, mert nagyon kényelmes.
  Van, aki mezítlábas cipőknél szeret egy mérettel nagyobbat választani, én inkább a normál méretem mellett döntöttem és nem bántam meg, így is elég a hely ahhoz, hogy ötujjas zoknival is kényelmes legyen.

  li
 • Nagyon jó cipő, kényelmes, mindent érezni benne. Több barefoot cipő jó lenne.

  Paszka
 • Nagyon kényelmes cipő,de a méretezése nem megfelelő. Egy számmal nagyobb kell,mint a megszokott méretből. Nekem 40-es merrell szandálom és cipőim vannak,de ebből kellett a 41-es méret

  Kata
 • Eddig teljesen jónak tűnik a cipő - tartottam tőle, hogy aszfalton hosszabb gyaloglásnál már kényelmetlen, de eddig egy középhosszú

  Orsi
 • Nagyon kényelmes, akár egész nap viselhető

  Gizi
 • Szuper cipő, igazi barefoot (mezítlábas) élmény: vékony, szuperrugalmas talp, nulla sarokemelés, bőséges hely a lábujjaknak széltében is, elképesztően könnyű súly. Tényleg mintha mezítláb lennék, mégis véd. Sajnos a méret nagynak bizonyult, pedig a feltüntetett Merrell mérettáblázat alapján (Európában szokatlan módon a férfi méretek eltérnek a nőitől) a 41 felelt volna meg nekem (barefoot cipőknél kb 1 cm-et érdemes hagyni elöl a lábujjak szabad mozgására). Mindenkinek nagyon ajánlom - nagyon más lesz, mint a "hagyományos" cipők, szerintem sokkal jobb :) A ecipőnek üzenem, hogy nagyon örülnék több barefoot modellnek a választékban.

  MGabi
 • Rendkívül kényelmes talpa van.

  Adri

Customers also bought

fel
«
»