Kosár  (0)

Cipők Clarks női

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Clarks
Törölj ki mindent

Cipők Clarks női

Az anyagokhoz való kreatív hozzáállás mindig is a cipőmárka sajátja volt. 1825-ben Cyrus és James Clarks Angliában gondolt egy nagyot, és báránybőr hasadékokból elkészítette az első belebújós lábbelit. Ez egyben azt is jelenti, hogy aki egy Clarks cipőt húz, majdnem kétszáz éves hagyományt folytat.

A cipőmárka itthon főképp női és férfi bokacsizmáiról, valamint elegáns félcipőiről híresült el. Eddig több mint 22000 modellt indítottak el világkörüli útjára, melyek közül a leghíresebb a Desert Boot férfi bokacsizma. A kultikus cipőt a második világháború brit tábornokainak viselete, és a kairói bazárok hangulata ihlette. Ezen kívül a Wallabee mokaszinokat, és újabban a Nature kollekció férfi és női modelljeit érdemes megemlíteni.

Clarks: az időtlen, minőségi alapanyagok képviselője

Természetes bőr, irha, nubuk: a márka ragaszkodik a minőségi anyagokhoz akár téli, akár nyári lábbelikről van is szó. Szintetikus anyagokat szinte kizárólag a gyerekcipők készítésekor használnak. Az olyan vízálló lábbeliknél, mint a hótaposó, szintén alapvető elvárás a vízhatlan anyag.

A stílusos cipőkben a munkahelyre, shoppingolni vagy akár szórakozni is elindulhatsz. Átmeneti időben a Clarks félcipők és mokaszinek jelentenek stílusos és kényelmet adó megoldást. Őszre és télre ajánljuk a márka divatos magas szárú cipőit, bokacsizmáit. A férfi kollekció sajátos darabja a bokacipő, ami a már említett, világhírű Desert Boot mai megfelelője. Ahogy melegszik az idő, jöhetnek a csinos balerinák vagy peep toe-k, férfiaknál pedig a szabadidős szandálok.

Clarks a tengertúlról, egyenesen otthonodba

Az angolszász divatot mostantól pár kattintással, otthonodból is elérheted! Webáruházunkban a fiatal sztár tervező, Christopher Raeburn kollekcióját is megtalálod. Válogass és figyeld akcióinkat, mert időről időre fantasztikus kedvezményekkel lehet Tiéd a világmárka egy-egy darabja!

Akció
Újdonság

Clarks női cipők – stílusos modellek az Ecipo.hu prémium márkájától

A Clark cipő egyet jelent a prémium minőséggel, és ez bizony nem csupán az alapanyagok kiválasztásában, megmunkálásában, hanem a kivitelezés minden egyes fázisában megmutatkozik. Az aprólékos odafigyelés nyomán megszülető modellek teljes mértékben elütnek mindentől, ami hagyományos vagy ami tucat. Eleve az a fajta lelkiismeretesség, ami a gyártó sajátja kihaló félben van, de azért ahogy ez látszik, még nem példa nélküli. A női cipők Clarks értelmezésében nem egyszerű, praktikus kiegészítők, amik segítik a járást, előre haladást, hanem annál sokkal többek. Egyrészt jelentősen hozzájárulhatnak a megjelenés, a kisugárzás, az egyedi báj milyenségéhez. Másrészt hűséges társakká válhatnak nem pusztán a hétköznapokban, hanem a különlegesebb alkalmakon is. Mondhatni olyan kellékek, amik minden egyes fontos pillanatban talpak alá valókként szolgálnak. Ezt a különleges látásmódot képviselik a márka égisze alatt szárnyra kapó kollekciók, amik stílusosságban pontosan ugyanannyira lemásolhatatlanok, mint egyediségben. Nem csoda, hogy ezek a lábbelik ezer közül is felismerhetőek, hiszen karakteresek.

Chelsea csizma Clarks kiadásban – divatos cipő minden igényes nőnek

A chelsea cipők Clarks kivitelben nem kicsit vonzzák az elismerő, bókoló, sőt az esetek egy részében irigykedő tekinteteket. Nem meglepő, ha a környezet szeme fennakad a stílusosság ezen a nehezen nem észrevehető fokán. Bár kétségtelen, hogy ennél kevesebbet várni a márkától felesleges. Hiszen azt is mondhatnánk, hogy a gyártó életében a minimum az a típusú egyediség, ami a lábbelikben kivétel nélkül teret-helyet kap. A Clarks csizma a téli, sőt egyúttal az őszi szezon egyik kedvelt cipővariációja. Igaz mostanában annyira szeszélyes a tavaszi időszak, hogy a legjobb, ha folyamatosan kézközelben várakozik a kellő melegséget és komfortot biztosító modell. Csak a biztonság kedvéért. Aztán persze a nyár hetei, hónapjai elhozhatják a pihenőidőt számára, csak hogy újult erővel tűnhessen fel újra, az őszi periódusban.

Csizmák és tűsarkúk Clarks – elegáns lábbeli tavaszra, nyárra, őszre és télre

A fentiekből egyértelművé válhat, hogy az évszakok mit sem számítanak a márka életében, tevékenységében, mert minden egyes meteorológiai fordulatra kínál lábakra szabott megoldást. A Clarks női cipők egyszerűen használatra teremtettek, függetlenül attól, hogy a hőmérő higanyszála a skála melyik részét ostromolja. Néhány kézenfekvő példával élve: a Clarks balerinák népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. A tavasz vége felé már eredményesen betoppanhatnak a mindennapok sodrásába, de a nyár nélkülük ténylegesen elképzelhetetlen. Finomak, nőiesek, kecsesek, ugyanakkor kellően kényelmesek, tehát hosszabb távok megtételéhez is kitűnő választások. Ha pedig az alkalmaké a főszerep, akkor jöhetnek a tűsarkú cipők Clarks műhelyéből. Ugyanis ezek a modellek a márkától alapjáraton megszokott szépségen túlra szárnyalnak, és annyira különlegesek, hogy bizony a látványuk magáért beszél.

Clarks női cipők – gyakran ismételt kérdések

Clarks – mi ez a cég?

Ha csak egyetlen egy jellemzőt hangsúlyozhatnánk ki a vállalat profiljával kapcsolatban, akkor az a prémium minőség, ezzel ugyanis mindent elmondtunk. Amit meg nem, arról a képek hűen tanúskodnak, s mesélnek a szavak helyett.

Clarks cipők – hol lehet ilyet vásárolni?

Nem meglepő, ha már csak ez az egy dilemma maradt megválaszolatlanul. S íme a felelet: itt, az Ecipo.hu webáruházában, ahol a választék hatalmas, aminek köszönhetően pontosan azzal a modellel gazdagíthatod az életedet, ami minden elvárásodnak hiánytalanul megfelel.

fel
«
»