Kosár  (0)

Cipők Guess férfi

Aktív szűrők:

  • Márka:  Guess
Törölj ki mindent
Akció

Guess férfi sportcipő – mindennapi használatra és kedvenc sportjának edzéséhez

A sportos férfi cipők Guess háza táján egyáltalán nem számítanak ritkaságnak. Sőt. Miért ne kapcsolódhatna össze ellenállhatatlan módon egymással a trendiség és a praktikusság? Erre bizonyíték erejű válaszként szolgálhat a Guess férfi sneaker cipő, amire elegendő egyetlen egy pillantást vetni. Férfias. Vonzó. Karakteres. Ugyanakkor edzésre, sportra született. Mindegy, hogy napi edzésprogramról, esetleg biciklizésről, kis kocogásról, sétáról vagy kirándulásról van szó. A kényelem egyik esetben sem szenvedhet csorbát, mert ha valami ezen a téren hibádzik annak bizony komoly, tyúkszem növesztő következményei lehetnek. Na, de ki mondta azt, hogy ami komfortos az biztos, hogy távol áll a szépségtől? Bárki is állított hasonlót a kínálat egy az egyben rácáfol erre. Magyarázatot nem is igényel, elegendő csak végignézni a modelleket. A márka pontosan tudja mi az, amire a férfiak vágynak, és mi az, amiről nem akarnak lemondani még az edzés oltárán sem. Így aztán a stílusosság a legizzadságosabb percek megélésébe is becsempészhető. Mégpedig könnyedén.

Guess férfi cipők fehér, fekete és egyéb színekben – minden évszakhoz

A Guess férfi fehér cipő azt a fajta kellemet testesíti meg, ami egészen egyszerűen nem megy ki a divatból. Hogy miért? Azért, mert a fehér tisztasága, letisztultsága olyan vonzerővel bír, ami mellett képtelenség elmenni szó és tett nélkül. Ráadásként a férfiak hajlamosak inkább a fekete vagy fehér dualitásában gondolkodni. Pedig az vitathatatlan tény, hogy a márka bőven ajánl színes variációkat is, amik nagyon is figyelemre méltóak. Mindenesetre, ami a keresettség mértékét illeti a férfi cipő Guess fekete színben az egyik legtöbbet vásárolt. Egyrészt minden évszakban praktikus színárnyalat, másrészt magában hordozza azt a típusú eleganciát, ami a sötét árnyalatok sajátja. Viszont ha jöhet némi újdonság és izgalom, akkor a szó szerint és átvitt értelemben egyaránt sokszínű modellek kellemes pillanatokat szerezhetnek. Néha kifejezetten jó ötlet átlépni azokat a bizonyos határokat, amikről végül kiderülhetnek, hogy teljesen feleslegesen húzódtak az álmok és a valóság mezsgyéjén.

Guess cipő férfiaknak – tekintse meg az elismert brandek kínálatát az Ecipo.hu webáruházban

A téli Guess férfi cipő birodalmán kívül gyakorlatilag nincsen olyan évszak, melyhez ne rukkolt volna elő a márka egy passzoló modellel. Nem véletlen, hogy különösebben nem mutattuk be a gyártót, ugyanis ez a név annyira legendás, annyira egybe forrt a minőséggel és persze a különleges megjelenéssel, hogy nem igényel külön felvezetést. Úgy is mondhatnánk, hogy a márkanév önmagában minőségjelzőként is funkcionál, ami azért nem mindennapi fejlemény a divat világában. Igaz nem két nap alatt jutott el erre a pontra a cég. Az évtizedek kiaknázta tapasztalatok rengeteget számítanak és az értékük kétségtelenül felbecsülhetetlen.

Guess férfi cipők – gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehet felismerni az eredeti Guess cipőket?

A látvány magáért beszél. De ha önmagában ez az egy jó tanács nem elegendő akkor a forrás a másik mérvadó szempont. Az Ecipo.hu megbízhatóságáról is híres, túl elképesztő választékán. Tehát ha tőlünk rendelsz, akkor a hitelességben teljes egészében biztos lehetsz.

Mi a Guess cipők mérettáblázata?

Az egyes gyártók rendelkeznek saját táblázattal, amit megtalálhatsz a honlapon. Viszont az elsődleges teendő, még mielőtt nagyon belemerülnél a számok világába, hogy a saját méretedet alaposan “körüljárd”. Ha az adatok adottak, akkor mehet a márka paramétereihez igazítás.

fel
«
»