Kosár  (0)

Cipők Lacoste női

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Lacoste
Törölj ki mindent

Cipők Lacoste női

Lacoste cipők – óda a leghíresebb krokodilhoz

A krokodil logó a Lacoste márka közismert szimbóluma. Az „aligátor” eredetileg Rene Lacoste, díjnyertes teniszező beceneveként került a francia köztudatba, majd a sport iránt elkötelezett embereken keresztül szép lassan a hétköznapi divat világába is beszivárgott. A Lacoste által megáldott pólóing például mai napig a sportos elegancia megkerülhetetlen kelléke Indiától New York-ig.

Egy pár klasszikus Lacoste cipő a kifinomult kisugárzáshoz

A cipők a nemes sportok hagyományait követik, hiszen a Lacoste első termékeit a tenisznek és a golfnak dedikálták. Az alkalmi lábbelik és az utcai teniszcipők esetén egyformán a kényelem kultusza uralkodik. A belebújós és a fűzős textil félcipőkön kívül például nubuk vagy ekológikus felsőrészű Lacoste lábbeli rendelésére is lehetőséget kapsz.

Női vásárlóink gyönyörködtetéséért a Lacoste-életérzést közvetítő sportcipők és teniszcipők, továbbá az elbűvölő slip-onok gazdag választéka felel. Az Ortholite lábbetét az edzőcipőkben gyakori kiegészítője: az antibakteriális használat mellett a szellőzésért felel.

Óriási Lacoste kínálat online – kattintásra vagy új kedvencedtől!

Kövesd webáruházunk leárazásait, hogy még kedvezőbb áron juss hozzá a kiszemelt Lacoste cipőhöz. A kiszállítás költségeit előre utalás esetében mi álljuk – legyen Tiéd kedvenc modelled akár 2-3 munkanapon belül!

Akció
Újdonság
fel
«
»