Kosár  (0)

Cipők Salewa férfi

Aktív szűrők:

  • Márka:  Salewa
Törölj ki mindent
Akció

Salewa férfi cipők – kiváló minőség

Az amerikai Salewa márka szinte minden túraimádónak jól ismert nevet jelent. Ez nem is csoda, hiszen a márka élvonalába tartozik a hegyi cipőket és ruhákat, na meg felszereléseket kínáló brandeknek. Ebből adódóan a cipői sem olyanok, amit pár év használat után dobhatunk is a kukába. Egy Salewa férfi cipő még a legnagyobb hegyeken is átkel velünk, ha kell, hosszú évekig. Olyan tehcnológiákat raktak ezekbe a bakancsokba, trekkingekbe és túracipőkbe, ami ár-érték arányban is teljesen rendben van. Egy Salewa cipő nem olcsó, viszont cserébe a túracipők limuzinja lehet a miénk, amely tökéletesen fogja a lábat, elvezeti a felesleges hőt, rendkívül jó tapadással bír és persze elképesztően kényelmes. Ezek a tulajdonságok pedig igenis fontosak egy bakancs esetében, hiszen a hegyekben azonnal vége a túrának, amikor a cipő feltöri a lábunk vagy esetleg kificamodik a bokánk. Egy Salewa férfi túracipő esetében ez nem történhet meg. A márka a legmagasabb biztonsági fejlesztésekkel adja ki cipőit, emiatt a legprofibb hegymászók is gyakran választják a modelljeit.

Salewa férfi trekking cipő – tökéletes hegyi kirándulásokhoz

A trekking a sok kilométeres, akár sátras és több napon át tartó túrákat jelenti. Ilyenkor pedig még csak véletlenül se gondoljunk arra, hogy valami olcsó minőségű túrabakancsot választunk. Kiemelten, és rendkívül fontos a jó minőségű bakancs a hegyekben! Szó szerint életmentő lehet, hiszen egy rossz minőségű cipő, ami nem tapad megfelelően, pont elég ahhoz, hogy a lábunkat törjük vagy még ennél is rosszabb történjen. Áldozzunk inkább egy drágább, de prémium bakancsra vagy trekking cipőre még akkor is, ha nem járunk gyakran túrázni. Elég ugyanis egyszer elcsúszni, és örökre maradandó sérüléseket szerezhetünk. A Salewa cipői mindig tökéletesen tapadnak és kiválóan fogják a bokát. Elsődleges feladatuk ez is, hogy maradéktalanul megvédjék lábunkat és minket a sérülésektől. A biztonság a márka mindegyik típusára igaz, legyen az egy Salewa férfi téli bakancs vagy épp egy nyári túracipő. A Salewa ugyanis pontosan tudja, hogy mennyire komoly balesetekhez vezethet a nem megfelelő cipő, ezért hallgassunk rá és maradjunk a minőség mellett.

Salewa férfi túrabakancs – ügyelj a kényelemre és a biztonságra az ösvényen is

Salewa túrabakancsok esetén többféle típussal találkozhatunk. Sőt, elképesztő típusválaszték áll rendelkezésre. Ez azért van így, mert a márka különféle terepre és fokozatokra gyárt bakancsokat. Készülnek méregdrágán profi hegymászóknak való darabok is, azonban ezt csak akkor érdemes megvásárolni, ha mondjuk a Mount Everestre készülünk. Amennyiben egy enyhébb vagy közepes haza erdei, hegyi túra a cél, akkor jobb, ha a középkategóriás bakancsoknál maradunk a márka tekintetében. Ezek között is választhatunk hosszú- és rövidszárú modelleket, trekkingeket, és persze meredek hegyekre valóakat többek között. Átlagos felhasználásra, egy vegyes terepre való modell lesz a legjobb, ami vízhatlan, például az Ms Wildfire Edge férfi Salewa cipő széria már tökéletesen megfelelő.

Salewa férfi cipők – gyakran ismételt kérdések

Salewa férfi cipők – hol lehet megvásárolni?

A Salewa férfi túrabakancs és cipő modellek sok túraboltban kaphatóak, ám gyakran igen korlátozott választékban. Az Ecipő webáruházában viszont széles választékban találunk Salewa túracipőket a profik és a kezdők számára is.

Salewa férfi cipők – hogyan kell tisztítani?

Ezeknél a cipőknél minden esetben olvassuk el a tisztítási útmutatást. Ugyanis nagyon sokféle anyagból tevődik össze egy-egy Salewa túracipő.

fel
«
»