Kosár  (0)

Cipők Vans férfi

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Vans
Törölj ki mindent

Cipők Vans férfi

A napfényes Kaliforniából indult világhírű körútjának a skaterek leghűbb társa. Az anaheimi műhelyből elsőként a mai is népszerű Vans Authentic modell került ki, melyet aztán a Vans Old Skool és a Slip-On követett. A klasszikus Vans “Off the Wall” logó már 1976 óta jelképezi a márkát és a deszkás közösséget egyidőben. A Vans cipőket a kifejezetten deszkázáshoz tervezett sziluett mellett a híres oldalcsík és a sakktábla minta is megkülönbözteti a többi sportcipőtől.

Ismerd meg a teljes Vans kollekciót online!

Az életérzést a férfi cipők mellett a nőknek és a gyerekeknek készülő lábbelik is közvetítik, így a Vans márka kényelmes viseletét ők is átélhetik. Sőt, Kendra Dandy közreműködésének hála, a klasszikus Vans női cipőt a megszokottnál is izgalmasabb színekben és modellekben vásárolhatod meg.

A Vans mára már utcai cipővé lépett elő

Nem is kötelező ahhoz a gördeszka után nyúlni, hogy a Vans életérzéshez közelebb kerülj: manapság már mindegy, mit csinálsz szabadidődben, minden napnak a kultikus lábbeliben vághatsz neki. Tavasszal és nyáron húzz fel egy légies slip-on tenisz cipőt - a hosszabb szárú Vans cipők és bakancsok pedig a hidegebb évszakokhoz lesznek ideálisak. Webáruházunkban valódi bőr, műbőr és textil felsőrésszel készült tornacipőket is találsz – válogass és találd meg új kedvencedet online!

Akció
Újdonság