Kosár  (0)

Clarks cipő választékunk

Clarks cipők és kiegészítők brit gyökerekkel

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Clarks
Törölj ki mindent

Clarks cipő választékunk

Az anyagokhoz való kreatív hozzáállás mindig is a cipőmárka sajátja volt. 1825-ben Cyrus és James Clarks Angliában gondolt egy nagyot, és báránybőr hasadékokból elkészítette az első belebújós lábbelit. Ez egyben azt is jelenti, hogy aki egy Clarks cipőt húz, majdnem kétszáz éves hagyományt folytat.

A cipőmárka itthon főképp női és férfi bokacsizmáiról, valamint elegáns félcipőiről híresült el. Eddig több mint 22000 modellt indítottak el világkörüli útjára, melyek közül a leghíresebb a Desert Boot férfi bokacsizma. A kultikus cipőt a második világháború brit tábornokainak viselete, és a kairói bazárok hangulata ihlette. Ezen kívül a Wallabee mokaszinokat, és újabban a Nature kollekció férfi és női modelljeit érdemes megemlíteni.

Clarks: az időtlen, minőségi alapanyagok képviselője

Természetes bőr, irha, nubuk: a márka ragaszkodik a minőségi anyagokhoz akár téli, akár nyári lábbelikről van is szó. Szintetikus anyagokat szinte kizárólag a gyerekcipők készítésekor használnak. Az olyan vízálló lábbeliknél, mint a hótaposó, szintén alapvető elvárás a vízhatlan anyag.

A stílusos cipőkben a munkahelyre, shoppingolni vagy akár szórakozni is elindulhatsz. Átmeneti időben a Clarks félcipők és mokaszinek jelentenek stílusos és kényelmet adó megoldást. Őszre és télre ajánljuk a márka divatos magas szárú cipőit, bokacsizmáit. A férfi kollekció sajátos darabja a bokacipő, ami a már említett, világhírű Desert Boot mai megfelelője. Ahogy melegszik az idő, jöhetnek a csinos balerinák vagy peep toe-k, férfiaknál pedig a szabadidős szandálok.

Clarks a tengertúlról, egyenesen otthonodba

Az angolszász divatot mostantól pár kattintással, otthonodból is elérheted! Webáruházunkban a fiatal sztár tervező, Christopher Raeburn kollekcióját is megtalálod. Válogass és figyeld akcióinkat, mert időről időre fantasztikus kedvezményekkel lehet Tiéd a világmárka egy-egy darabja!

Akció
Prémium
Újdonság

A Clarks testvérek és zseniális ötletük

Amikor 1825-ben az Egyesült Királyságból (pontosabban a Street városából) James és Cyrus Clarks testvérek megalapították a társaságot, valószínűleg nem számítottak arra, hogy ilyen sikert fog elérni. Korábban cserzőműhelyben dolgoztak, ahol birkabőrrel foglalkoztak. Ott született meg az ötlet, hogy papucsokat készítsenek ezeknek a bőröknek a maradványaiból. Így jött létre az első Clarks-projekt – a báránybőr papucs, amely akkoriban áttörés volt a divatvilágban. Azóta a márka arra törekszik, hogy az első forradalmi modell ötletét felhasználva cipőket hozzon létre. A cél az volt, hogy a kreatív innovációt, a modern megoldásokat és a kézműves pontosságot ötvözze. A Clarks márka kínálatában megtalálhatók mind a nők, mind a férfi cipők – a szandáltól a csizmákig, de olyan kiegészítőket is, mint például a táskák.

A Clarks márka jellegzetes cipői

A Clarks ma egy birodalom, sok millió cipőt értékesít évente, a világ minden táján rendelkeznek gyárakkal. Egy dolog azonban nem változott – minden modelljüket továbbra is Street-ben, az Egyesült Királyságban tervezik. Miben különböznek a Clarks cipői a többi márkától? Határozottan nagyon elegáns, minimalista stílusú, a hagyományos fazonokat kombináló lábbelik, kiváló minőségű kivitelezésen alapulnak, modern részletekkel és díszítéssel. Sőt, a vállalat minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a cipőikben alkalmazott technológiák növeljék a kényelem szintjét. Így biztos lehetsz abban, hogy a gyártásukhoz felhasznált legjobb minőségű anyagok biztosítják a Clarks cipők rugalmasságát, légáteresztését, párnázottságát és tartósságát. Ennek köszönhetően, amikor ezt a márkát választod, több szezonra fektetsz be velük.

Clarks
fel
«
»