Kosár  (0)

Converse gyermek

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Converse
Törölj ki mindent

Converse gyermek

Converse, az eredeti amerikai tornacipő

A kultikus Converse All Star modellt az 1917-es megjelenésekor először a teniszezők lopták szívükbe. Aztán amikor Chuck Taylor, a legendás kosárlabda játékos a márka nagykövetévé vált, a Converse cipő sorsa megpecsételődött: a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség hivatalos cipőjeként a tornacipő világhírűvé vált.

A klasszikus fehér vagy piros, magas szárú Converse cipő azóta is a városi dinamizmus és a polgárpukkasztás szimbóluma. Az eredeti vászon tornacipőben nemcsak tinédzserek, hanem fiatalos lendületű felnőttek is szívesen vágnak neki a napnak.
Egy pár Chuck Taylor akár utcai cipő gyanánt, de hobbi sport közben is a kényelem és a szabadságérzet kettősét tudja nyújtani.

A Converse cipőt, habár első látásra unisexnek tűnhet, külön férfi és női kiadásban is megtervezik, és persze a vagány gyerekeket sem hagyják ki a sorból.

A Converse sportcipő másképp

A jellegzetes magas szár hódítása után a tervezők a Converse cipőt alacsony szárral, valamint belebújós kivitelben is megálmodták. A valódi bőr tornacipő a vászon lábbelinél könnyebben tisztítható, és ha lehet, még tartósabb kiegészítője a legaktívabb hétköznapoknak is.

Akció
Újdonság
fel
«
»