Kosár  (0)

Converse cipő választékunk

Járj legendás cipőkben! A hosszú vagy alacsony szárú Converse tornacipők biztosítják a kényelmet a mindennapokra

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Converse
Törölj ki mindent

Converse cipő választékunk

Converse, az eredeti amerikai tornacipő

A kultikus Converse All Star modellt az 1917-es megjelenésekor először a teniszezők lopták szívükbe. Aztán amikor Chuck Taylor, a legendás kosárlabda játékos a márka nagykövetévé vált, a Converse cipő sorsa megpecsételődött: a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség hivatalos cipőjeként a tornacipő világhírűvé vált.

A klasszikus fehér vagy piros, magas szárú Converse cipő azóta is a városi dinamizmus és a polgárpukkasztás szimbóluma. Az eredeti vászon tornacipőben nemcsak tinédzserek, hanem fiatalos lendületű felnőttek is szívesen vágnak neki a napnak.
Egy pár Chuck Taylor akár utcai cipő gyanánt, de hobbi sport közben is a kényelem és a szabadságérzet kettősét tudja nyújtani.

A Converse cipőt, habár első látásra unisexnek tűnhet, külön férfi és női kiadásban is megtervezik, és persze a vagány gyerekeket sem hagyják ki a sorból.

A Converse sportcipő másképp

A jellegzetes magas szár hódítása után a tervezők a Converse cipőt alacsony szárral, valamint belebújós kivitelben is megálmodták. A valódi bőr tornacipő a vászon lábbelinél könnyebben tisztítható, és ha lehet, még tartósabb kiegészítője a legaktívabb hétköznapoknak is.

Akció
Újdonság

Converse cipők – nemzedékről nemzedékre!

A Converse a cipőgyártás legendái közé tartozik. A jellegzetes csillaggal díszített tornacipők uralják az utcákat, és minden életkorban népszerűek! A híres Converse modelleket hordják a streetwear stílus szerelmesei, vagy egyszerűen – a kalandkeresők. Hogy biztosítsd a lábad kényelmét a mindennapokban, válassz az időtlen modellek közül, mint a Converse All Star, Converse Chuck Taylor, Converse One Star vagy Converse Jack Purcell. Az ecipo.hu oldalán a fentieken kívül számos más terméket is találsz a márkától, például kiegészítőket. A fiatalok körében a hátizsákok, övtáskák és ellenzős sapkák viszik a prímet. Ha a barátaiddal találkozol, vegyél fel magas szárú fehér Converset vagy színes Happy Socks zoknit – ezzel biztosan felhívod magadra a figyelmet. Töltsd fel a ruhatáradat Converse cipőkkel és kiegészítőkkel, és mutasd meg a világnak, hogy tudod, mi a legjobb benne. Ideális modelleket találsz magadnak és az egész családnak!

A Converse márka meglepő története

A Converse története 1908-ig nyúlik vissza. A Massachusetts állambéli Maldenben megalapult egy kis cipőgyár, melynek atyja-alapítója Marquis Mills Converse volt. Kezdetben a gyátó kizárólag gumicsizmákkal és gumi felsőrészű hótaposókkal foglalkozott, de idővel bővült a paletta. A márka a sportcipők felé fordult, ami a siker kulcsát jelentette. Már 1917-ben megszületett a kosarascipő, a Converse All Star. Néhány évvel később a márka promotálásába bekapcsolódott Charles „Chuck” Taylor is. Ma a converseket a sportolóknál gyakrabban hordják a jó stílus kedvelői. A jellegzetes csillaggal ellátott cipő a popkultúra részévé vált. Ezt olyan sztárok bizonyítják, mint Rihanna, Kristen Stewart vagy Snoop Dogg. Érdekesség z is, hogy converseket hordtak több, mint 650 filmben. Olyan amerikai produkciókban tűnt fel, mint a „Grease” vagy a „Vissza a jövőbe”.

Converse cipő
fel
«
»