Kosár  (0)

Etnies

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Etnies
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Etnies – klasszikus stílusok modern csavarral

Az Etnies egy gördeszkások által a gördeszkások és a sport szektor számára tervezett márka. Az Etnies cipők és funkcionális lábbelik hatalmas választékot kínálnak a világ minden tájáról érkező gördeszkások és kerékpárosok számára. A márka elkötelezett követői az akciósport-ipar résztvevői, köszönhetően a kopásálló anyagoknak, a praktikus kialakításnak, a kreatív stílusnak és a fenntartható értékeknek. A 80-as években a gördeszkások küzdöttek, hogy megfelelő lábbelit találjanak sportágukhoz. A meglévő edzőcipőket nem úgy tervezték, hogy ellenálljanak a gördeszkázás hatásainak, ami azt eredményezte, hogy könnyen tönkrementek és sérüléseket okoztak. Hogy megoldást találjon erre a problémára, az Etnies 1986-ban jött létre Franciaországban azzal a céllal, hogy a legjobb és legpraktikusabb deszkás cipőket tervezze és gyártsa. Ennyi idő után a márka még mindig a gördeszka lábbeli és ruházati ipar élvonalában szerepel, és ontja magából az Etnies sneakers, Etnies plimsolls és Etnies Marana cipő kínálatot, amit megtalálsz az Ecipo.hu online kínálatában is.

Etnies cipők – alakítsd ki saját utcai stílusod

A márka a 90-es és 2000-es években a gördeszka-buborékon kívül is gyors növekedést prezentált, amikor a popsztárok és más közéleti személyiségek is elkezdtek Etnies cipőket hordani. A brand, bár francia honból indult, egyébként egy amerikai lábbeli márka, amely eredetileg gördeszkások, snowboardosok, BMX, motocross versenyzők és szörfösök számára készült cipőkre és ruházatra specializálódott. Eredeti neve Etnics volt, amely az „etnikai” szóból származik, és a gördeszkás szubkultúra irányába mutat. Később jogi problémák miatt Etnies névre keresztelték. 1989-ben Pierre André vette át a cég irányítását, így ez az első gördeszka cipő cég, amelynek egy profi gördeszkás a tulajdonosa. Az Etnies ikonikus stílusok kialakításáról ismert, mint például a Jameson 2 Eco edzőcipő. A tökéletes gördeszka teljesítményre és stílusra összpontosítva az Etnies gördeszka cipők és Etnies kerékpáros cipők magasabb szintű kényelmet kínálnak a sportban és azon kívül is. Az Etnies női cipők természetesen ugyanezt a professzionális funkcionalitást rejtik. Nézd meg az Etnies kínálatot az Ecipo.hu szortimentjében, és alakítsd ki saját utcai stílusod!

Etnies sneakers – érdekes minták, amelyek változatosabbá teszik sportos megjelenését

Tudtad, hogy az Etnies cipők kerékpárhoz is kiválók? Az Etnies idén világszerte az útjára indította az Etnies Camber CL-t. Az első Etnies klip nélküli MTB cipő olyan versenyzők számára készült, akik előnyben részesítik azt az erőt, a hatékonyságot és a kerékpárhoz való általános kapcsolódást, amelyet a klip nélküli pedálok biztosítanak. A Formula G gumi külső talp aljától az Exo-Shield felsőrészig kezdődően ez a nagy teljesítményű cipő könnyű, légáteresztő, tartós, és ott nyújt védelmet, ahol szükség van rá. Külső talpának pedálspecifikus futófelületi mintázata van, amelyet a Formula G-vel, egy MTB gumikeverékkel hoztak létre. Kétszer jobban tapad, mint a normál gumi, és specifikus tapadást biztosít enduro és lesikló hegyi kerékpározáshoz. Durva nem? Az Etnies sneakers-ei egytől-egyig érdekes mintákkal működnek, amelyek a professzionális szinten túl még változatossá is teszik a sportos megjelenést.

Etnies – gyakran ismételt kérdések

Etnies cipők – hol lehet vásárolni?

Az Ecipo.hu széles választékkal és óriási kedvezményekkel áll az Etnies cipők szerelmesei szolgálatára is. A webshopban működő esize.me szolgáltatással a favorit modell online felpróbálására is lehetőséged nyílik.

Etnies cipők – mit válasszunk?

A cipő funkcionális jellemzőit fűszerezzük meg az esztétikai érzékünk fő szempontjaival, és ezek alapján válasszuk ki a kedvenc Etnies lábbelit az Ecipo.hu webáruházából.

fel
«
»