Kosár  (0)

Ezüst táskák

Aktív szűrők:

  • Szín:  Ezüst
Törölj ki mindent
Akció
Prémium
Újdonság

Ezüst kézitáska – minden parti kötelező kelléke

A szezon trendje különösen felkapta a különféle fémes anyagokból készült kiegészítőket és ruhákat, ezért az ezüst kézitáska az egyik legnépszerűbb típusnak számít manapság, és pont ezért elképesztő választék áll rendelkezésünkre, ha mi is szeretnénk egy ilyen kiegészítőt. Márpedig miért ne szeretnénk? Az ezüst táskák sokféleképpen hordhatóak, azoknak meg különösen kedvez, akik egyébként szeretik az ezüst ékszereket, szeretnének egy világosabb táskát, de a bézs és a fehér már túl világos vagy megszokott nekik. Az ezüst valahol pont ezzel operál. Teljesen jól mutat azoknak, akik a sötétebb öltözködés és az ezüst ékszerek hívei, azonban a világos szettekhez is remekbe szabott választás lesz. Elég például a Big Star vagy a Menbur teljesen ezüst modelljeit megtekinteni, krómszerűen csillognak a kezünkben majd, és remekül kombinálhatóak szinte mindenfelé stílussal. Az ezüst táskákat azonban kétféle csoportra szokás osztani. Az egyik csoport magával a fémmel operál. Vagyis például konkrétan láncszövet vagy fémgyöngyök, flitterek alkotják a táska alapját. Ez a megközelítés egyébként nem idegen a divat világából. A húszas-harmincas években jellemző volt a különféle gyöngyös, láncos anyagú táskák jelenléte. A másik kategória az olyan textilből vagy bőrből készült táskák, amelyeknek fém, például ezüst az anyaga.

Ezüst vásárlótáska – eredeti és fényes kiegészítő a mindennapi használatra

Ezüstszínű táskákból sokféle fazon és modell készül. Ezek egyike a jól kihasználható ezüst bevásárlótáska, ami nagy mérete és strapabírósága miatt gyakorlatilag tökéletes választás azoknak, akik az egész napot a városban szokták tölteni. Beleférnek az egyetemi jegyzetek vagy a munkahelyi papírok, és még egy kisebb bevásárlásnak is van helye benne. Ezért a nagy ezüst kézitáska tökéletes minden modern és aktív nő számára. Garantált, hogy futurisztikusan stílusosak leszünk, hiszen azért egy ilyen táska, mivel a nem a megszokott színeket használja, azonnal feldobja még a leghétköznapibb öltözetünket is. Milyen méretben érdemes ezért shopper táskát választanunk? A kicsi, a közepes és a nagy méret közül lehet választani. A kisebbek maximum arra valók, hogy esetleg pár plusz cuccok bedobáljuk, a közepes pedig azoknak lehet jó választás, akik nem szeretik a túl nagy táskákat. A nagyméretű ezüst shopperek viszont igencsak feltűnőek, azonban jól pakolhatóak. Akár már egy közepes bevásárlás tartama is elfér bennük, ezért azoknak ajánlott főleg, akik szeretnek munka után közvetlen bevásárolni.

Ezüst estélyi táska – kápráztasson el minden fontos ünnepen

Az ezüstszínű táskák közül talán a legkülönlegesebb dizájnban készültek az ezüst alkalmi táska különféle típusai. Ezek a táskák akár teljesen fémből is készülhetnek, vagy díszíthetik őket végig ezüstszínű strasszok is. Az ilyen táskákhoz remekül mutat szinte mindenféle estélyi. Pompásan kiemeli a szimpla fekete estélyi szépségét, de egy kifejezetten ezüst flitteres ruhához is bátran felvehetjük. Sokak által kedvelt ilyenkor az ezüstszínű borítéktáska, az ilyen táskákból pedig fantasztikusan festenek az ezüst darabok. Ebből a típusból akár teljesen fém, kövekkel kirakott, különleges ezüstszínű clutch táska is akad. Ezért, ha egyébként a textil ezüst túl sok nekünk, érdemes meglepni magunkat egy ilyen kis ékszerrel az ezüst formális táskák világából.

Ezüst kézitáskák – gyakran ismételt kérdések

Mire jó az ezüst táska?

Az ezüstszínű táska egyedien használható a különféle öltözékekhez. Kifejezetten praktikus azok számára, akik világosabb táskák keresnének, de a fehéret például már unják.

Milyen cipőt válasszunk ezüst pénztárcához?

Ezüst pénztárcához választhatunk ezüst, de fekete és tulajdonképpen bármilyen cipőt. Az ezüsthöz ugyanis minden jól mutat.

fel
«
»