Kosár  (0)

Cipők Clarks férfi

Aktív szűrők:

  • Márka:  Clarks
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Clarks férfi cipők – a prémium márka előkelő, elegáns cipőinek széles választéka

A Clarks cipő brand egyike a világ első számú cipőmárkáinak. A Clarks berkeiben minden egy egyszerű báránygyapjú papuccsal kezdődött. Manapság a Clarks márka a kényelmes mindennapi cipők szimbóluma, amelyeknek van stílusa és ráadásul benne van az a bizonyos x-faktor. A hatalmas modellválasztéknak köszönhetően az ikonikus Clarks cipők régóta ott vannak a legfontosabb divatmetropolisok utcáin. A Clarks lábbelik különlegessége a viselési kényelem magas szintű kalibere, hiszen tökéletesen illeszkednek a láb természetes formájához. 1830-ban az 1100 lakosú Street városában az alapító, James Clarks báránybőr papucsokat készített, és ezzel elindította a Clarks márkát. Az ötletből rövid időn belül sikeres cég lett. A textilipari tömegtermelés bevezetésével és a gazdasági föllendüléssel járó hatékonyságnövekedésnek köszönhetően a Clarks meg tudta erősíteni pozícióját a cipő piacon. Ebben az időszakban a gyártás elsősorban a női cipőket célozta meg . A második világháború befejezése után a Clarks a nemzetközi piacon is elkezdett működni, és 1960-ban a világ egyik legnépszerűbb cipőgyártójává vált. Időközben ismert és elismert világklasszikus lett, és kollekcióját kibővítette a Clarks férfi cipők előkelő és elegáns szortimentjével is.

Clarks Brogue cipő – tökéletesen illeszkedés

A Clarks márka elsősorban az emberi láb természetes formájához teljes mértékben alkalmazkodó egészségügyi lábbelik gyártásáról ismert. Az idők során a Clarks számos kollekciót tervezett, a hétköznapi cipőktől kezdve az elegáns cipőkig. A Clarks brogue cipők verziójától a Clarks tornacipő alternatívájáig a Clarks termékeinek széles választékával nyűgözi le az általában rajongói szintekbe avanzsálódott felhasználókat. A Clarks középpontjában a kényelem és a dizájn kombinációja áll. A siker alapját a lábbarát gyártás mellett a lábbelik fejlesztésére irányuló kutatások is megalapozták. A Clarks-nál a divatos dizájn fejlesztése és a modern anyagok használata kéz a kézben jár. Ezt a márkát az egyedi stílus, a legmagasabb minőség és a hihetetlen kényelem jellemzi. A legmagasabb komfortzónákban járó Clarks cipők olyan emberek számára készülnek, akik nem fogadnak el semmilyen kompromisszumot a divat és a kényelem terén. Az Ecipo.hu oldalon hatalmas Clarks cipőválasztékkal találkozhatsz. Nézz körül, és engedd magad lenyűgözni a prémium márka trendi és sikkes megjelenése által.

Clarks tornacipők – sportos és stílusos férficipők a mindennapokra

A legjobb sportolók által megalkotott Clarks tornacipők a legjobb teljesítményt nyújtó opciók közé tartoznak a sportos lábbelik frontján, amelyeket úgy terveztek, hogy a legcsodálatosabb utcai sportokkal is megbirkózzanak. Szeretnéd még jobban feldobni ezeket az aktivitásokat? Ugorj be az Ecipo.hu virtuális üzletébe, és fokozd a legmenőbb Clarks testreszabásokkal a rúgásokat! A Clarks cipő határozottan több mint divat, a Clarks a globális trendek élén áll. Ha meg szeretnéd tekinteni ezt a fantasztikus kollekciót, látogass el az Ecipo.hu weboldalra, és a Clarks mérettáblázat csekkolása után az esize.me felhasználásával válaszd ki a zsáneredet, aztán válassz még egyet!

Clarks cipők – gyakran ismételt kérdések

Clarks – mi ez a cég?

A Clark International Ltd., ismertebb nevén Clarks – egy brit cég, amely lábbeliket gyárt, és kis- és nagykereskedelmi tevékenységet folytat. A cég székhelye Street faluban, Somersetben, Angliában található.

Clarks – hogyan válasszuk ki a méretet?

Az Ecipo.hu nagyban leegyszerűsíti számodra az online cipővásárlás méretdilemmáját. A kiválasztott modell oldalán találsz egy mérettáblázatot, ahol a cipő belsejében található betét és a potenciális felhasználói láb maximális hosszúságát is csekkolhatod. Ha ez nem lenne elég, akkor az esize.me applikáció biztosan megadja a végső támogatást.

fel
«
»