Kosár  (0)

Cipők Skechers férfi

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Skechers
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Részletgazdag Skechers férfi cipők masszív szerkezettel

A Skechers márka már évtizedek óta számít a túracipők egyik legkiválóbb képviselőjének. Ebből adódóan amikor Skechers cipőt választunk, akkor hosszú évekre veszünk olyan cipőt, ami hű társunk lehet még a legnehezebb terepen is. Ha pedig férfiként keresünk ilyen lábbelit, jobbat nem is kaphatnánk. Hiszen a Skechers cipők rendkívül férfias dizájnban érhetőek el bárki számára, aki kedveli a bakancsokat és persze a különféle sneakerek is. Hiszen a márka nem csak túrára készít lábbeliket. Kínálatában megtalálhatóak a különféle Skechers férfi cipő modellek mellett a Skechers férfi futócipők és a Skechers szandál típusok is. Utóbbiak túra verzióban is elérhetőek nemcsak a férfiak, hanem a hölgyek számára is.

Praktikus és tartós Skechers férfi cipő minden alkalomra

A márka cipői rendkívül erős varrással és kiváló minőségű anyagokból készülnek. A Skechers főleg bőr cipőket gyárt. Ez azért is lényeges, mert a Skechers férfi bőrcipő sokkal tartósabb anyagú így, mintha az műbőrből készülne. A bőr ugyanis képes megújulni és rendkívül erős a szakítószilárdsága amellett, hogy lélegzik és könnyen tisztítható, illetve – és ez egy túracipőnél igencsak fontos – könnyen javítható is. Ezért a márka bőrcipőit érdemes úgy kezelni, hogy hosszútávra szólnak, akár évtizedekig tudjuk úgy hordani, hogy alig látszik rajtuk a viseletesség. Igaz, hogy a Skechers főleg a természet szerelmeseinek gyártott eredetileg cipőket, mára viszont egészen széles kínálattal rendelkezik hétköznapokra hordható modellekkel is. Ezért egy Skechers sneaker például kifejezetten stílusos városi viselet lehet minden férfi és nő számára. A minőségéből azonban mit sem veszítettek ezek a cipők attól, hogy hétköznapra készítették őket. A Skechers hétköznapi cipői ugyanolyan tartósak és strapabíróak, akárcsak a túra bakancsai. A különbség csupán abban mutatkozik meg, hogy a városi cipők talpát és fazonját a városi életmódhoz igazították, amíg a túracipőket a földes, saras keményebb terepekhez.

A Skechers trekking cipő tökéletes a hegyi kirándulásokhoz

A trekking, azaz a túracipők a Skechers márka igazi fő fejlesztései. Ezért aki kiránduláshoz, vagy akár egy keményebb túrához keres lábbelit, annak méltán ajánlható a Skechers túracipő modellek különféle változatai. Ezeket rendkívül sokféle fazonban és színben érhetjük el, nemcsak felnőtteknek, hanem gyerekeknek tervezetten is. Ráadásul – ahogyan a többi Skechers cipő esetében – a Skechers lábbelik ortopéd szempontból is rendkívül jót tesznek a láb számára. A márka külön figyel arra, hogy ne csak a tartósság, de a rendkívüli kényelem is jelen legyen minden terepi viszony között. Vagyis az ilyen Skechers modellek sok kilométeres, megerőltető túrákhoz is alkalmasak. Miért bajlódnánk egy olcsóbb, minőségtelen cipővel, ami csak feltöri a lábunk, ha ilyet is választhatunk? Már pedig abszolút megéri beruházni egy Skechers trekking cipőre, hiszen nagyon nem mindegy hogy a túrát feltört sarokkal járjuk végig kínlódások között, vagy kényelmesen száraz lábbal és komfortos ütemben.

Skechers férfi cipők – gyakran ismételt kérdések

Skechers férfi cipők – melyiket válasszuk?

Attól függően, hogy mi a célunk választhatunk túrára vagy hétköznapra is Skechers cipőket. Mindkét esetben minőségi, strapabíró modelleket kapunk, csak máshogy viszonyulnak az adott terephez.

Hogyan kell mosni a férfi Skechers cipőket?

Minden Skechers cipőhöz pontos leírás tartozik a tisztításukra vonatkozóan. A Skechers cipőket azonban általában nedves törlőkendővel és cipőápoló krémmel tartjuk karban. A sarat viszont minden karbantartás előtt el kell távolítani kefével és vizes ronggyal.

fel
«
»