Kosár  (0)

Fly London

Aktív szűrők:

  • Márka:  Fly London
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Fly London cipő – eredeti és merész

A Fly London márka által megalkotott minden modell a színek, a magával ragadó árnyalatok és a modern feldolgozási technikák lázadása. Az egyik első márka, amely vegán cipőket akart eladni a piacon. A minőség, az anyagok és a technikák iránti figyelmük világszerte ismert és elismert. A márka másik erőssége a kényelem: cipőjük jól illeszkedik, ugyanakkor esztétikailag antikonform, tökéletes a kísérletezni szeretőknek. A brand számtalan modellt készít minden évben. A trendek követése helyett az emberek szívének és ízlésének nyomában jár, érvényes alternatívákat kínálva számukra. Nézzünk meg néhányat a progresszív márka által kínált legszebb modellek közül az Ecipo.hu kínálatában, és engedd, hogy Téged is lenyűgözzön a Fly London lábbelik eredeti és merész stílusa!

Fly London női cipők – állandó inspirációk

A Fly London 1993-ban debütált. A szokásos „egyszer volt, hol nem volt” egy cég alkotási és innovációs vágyával kezdődött. A globális divatpiacot megcélzó Fly London cipő nem ismer megalkuvást stílusában és dizájnjában sem, és a cég továbbra is törekszik egy olyan globális divatmárka létrehozására, amely világszerte elérhető a vezető kiskereskedelmi egységeknél. A talpkialakítások, felsőrészek és a konstrukciók segítenek abban, hogy a Fly London a divat élvonalában maradhasson, és a modern, eklektikus, de időtlen stílus elérése felé haladjon, amely nincs erősen kötve egy adott évszakhoz vagy trendhez. Ahogy a „divat követése” a felületességet veszi fel, a Fly London olyan befolyást szorgalmaz, amely inkább a különböző forrásokból származó részletek egyéni kutatására irányul, erősebb identitást teremtve ezzel. A fiatal divatos lábbelik piacát szem előtt tartva a Fly London minden kollekciójában bemutatja a legújabb trendeket, egyedi stílusok, színek és anyagok választékát kínálva, és ezzel állandó inspirációkat ajánl.

Fly London férfi cipő – mindennapi kényelem

A Fly London brit lábbeli márka három dizájnerrel dolgozik együtt, két angol és egy olasz tervezővel, akik együttműködve minden kollekciót innovatív ötletekből fakadó alkotásokká avanzsálnak, azzal a céllal, hogy olyan eredeti vonalakat mutassanak be, amelyek megjelenítik az aktuális divatról szóló direktívákat. Ezt a koncepciót képviseli a Fly London férfi cipő és Fly London női cipők szortimentje is, mindennapi kényelmet garantálva viselőjüknek a „mindig progresszív, soha nem konvencionális” szellemiség jegyében. Elegáns, mégis mókás, a márka egyszerűen lemond a trendek követéséről, hogy egy saját, teljesen kreatív hozzáállást folytathasson, és minden új kollekciójával feszegeti a határokat. Szakadj ki a megszokott konvenciókból Fly London cipőkkel. Tűnj ki szandáljaikkal és más stílusaikkal, amelyek mindegyike egyedi egyéniséggel ajándékoz meg. Sétálj saját ritmusod szerint egy Fly London csizmában. Divatos és funkcionális, ezek a szórakoztató talpak remek párosítást kínálnak a hűvös őszi és hideg téli napokon. A Fly London segít abban, hogy az elemek ne hátráltassák a lábbeli-játékod. A legújabb Fly London divatért ne keress tovább, az Ecipo.hu elhozta neked!

Fly London lábbelik – gyakran ismételt kérdések

Miből van a Fly London női cipők sarka?

Nem tartalmaznak egyáltalán állatbőrből készült anyagokat, így kizárólag vegánbarát matériákból lehet, vagyis az állati bőrön kívül bármi másból készülhet, a PVC-től, poliuretántól, gumitól, szövettől és mesterséges anyagoktól kezdve tényleg bármiből.

Hordható a Fly London cipő az év bármely szakában?

Igen, a Fly London márkával biztos lehetsz benne, hogy az év bármely szakában meglesz a szükséges lábbelid!

fel
«
»