Kosár  (0)

Fossil

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Fossil
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Fossil óra – időtlen dizájn és kiváló kidolgozás

Egyediség, kreativitás és minőség. Talán ezzel a három szóval, kifejezéssel jellemezhető leginkább a Fossil óra. Az 1980-as években világkörüli útjára induló és hírnevet szerző időmérők a mai napig nagyon népszerűek, ugyan évről-évre változva követik az aktuális trendeket, mégis az ötvenes évek világának főbb stílusjegyeit hordozzák magukon. A kiváló, pontról pontra megtervezett kialakításhoz, a kreatív és sportos megjelenéshez olyan egyedi és hamisíthatatlan megjelenés társul, amely korosztályoktól függetlenül népszerűvé teszik ezeket a termékeket. És nemcsak az „éveket” tekintve, hanem nemenként is bőven találunk hozzánk illő darabot, hiszen férfi és női igényeket is igyekszik megfelelően kielégíteni a gyártó.

Fossil órák – egy amerikai brand, amely kiemeli a retro stílust

Napjainkban is sok területen nyomon követhető az úgynevezett retro életérzés. Hallgatunk méltán híres zenéket a hetvenes, nyolcvanas, de akár a kilencvenes évekből is, egy-egy alkalommal előkerítjük a szekrény legmélyéről régebbi, de napjainkban is a trendhez illeszkedő ruháinkat, amelyhez illik megfelelő kiegészítőket is választani. A tengeren túlról induló Fossil órák, pontosan ennek az érzésnek a kiteljesedésében tud segíteni. Az óra köralakja azt az időtlen dizájnt képviseli, amely soha nem megy ki a divatból. A kvarcmechanizmussal működő kialakításnak köszönhetően a precizitás is biztosított ezen órák esetében, életérzésünket, képzeletbeli időutazásunkat pedig acél karpereccel és bőrszíjjal is tovább fokozhatjuk.

Fossil férfi és női karórák – találja meg a legmegfelelőbbet

A Fossil férfi karórák esetében számos kialakítási formával és megoldással találkozhatunk. A klasszikus kör alakú, alap számlappal ellátott dizájnú időmérők ezernyi megjelenési formával büszkélkedhetnek. A trendekhez illeszkedő kialakításának köszönhetően plusz adatokat is karunkon viselhetünk, legyen szó a pontos dátumról, vagy a hét napjairól. A Fossil női karórák is az egyediséget és a minőséget egyszerre hordozzák magukban. Egy, a stílust központi helyen számon tartó nő esetében nem is lehet kérdés, hogy egy ilyen órát válasszon magának. Napjainkban már egyre népszerűbb Fossil női okosóra is, amellyel életvitelünkhöz számos plusz adatot, fontos információt tudunk kapcsolni.

Fossil – gyakran ismételt kérdések

Hogyan állítsunk be egy Fossil órát?

A Fossil óra beállítása, működésének ellenőrzése roppant egyszerű, hasonlóan más gyártók termékeihez. A csavaros koronával felszerelt modellek esetében a felhúzás a korona kicsavarásával kezdődik, ezt követően tudjuk beállítani a kívánt időt. Fontos, hogy az óra vízállóságának biztosítása érdekében, a koronát valamennyi műveletet követően vissza kell csavarni. A kézi felhúzású órákat rendszeres időközönként szükséges felhúzni, míg az automata szerkezetek esetében az I helyzetben lévő koronát kell 30 fordulattal előre forgatni. Az órák modelltől függően 36-80 óráig rendelkeznek megfelelő energiatartalékkal, pontosságuk viszont szinte hibátlan, ezt leginkább abban mérhetjük le, hogy folyamatosan a megfelelő, valós időt láthatjuk „kezünkön”.

Melyik Fossil karórát válasszuk férfiaknak?

Rengeteg modell, számtalan kialakítási lehetőség és megoldási forma vár minket egy férfi karóra esetében is. A Fossil termékei között garantáltan megtaláljuk a stílusunkhoz leginkább megfelelő időmérőt. Ha szeretnénk elegáns megjelenést kölcsönözni, akkor mindenképpen a hagyományosabb és bőr szíjjal ellátott modelleket javasoljuk. Ha pedig a modernebb, fiatalosabb megjelenést preferáljuk, akkor egy dinamikusabb, acél karpereccel ellátott típust javaslunk.

fel
«
»