Kosár  (0)

Gant

Aktív szűrők:

  • Márka:  Gant
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Gant márka – hagyományokkal rendelkező életmódbrand

A Gant Amerikából indult világhírű útjára, azonban maximálisan népszerűvé vált Európában. Ezért joggal hiheti azt bárki, hogy európai márkáról van szó. Pedig nem. Ez a márka ugyan az amerikai életérzés kényelmét sugallja, mégis tudatosan csempészték bele az európai eleganciát és stílusosságot. Ezért mára a Gant egyet jelent a komfort és a stílusosság ötvözetének egyik csúcsával. Alapítása 1949-re nyúlik vissza, amikor is az USA-ban arról vált híressé a márka, hogy igazi kézzel varrott ingeket gyártott. A komfort, a minőség és az európai elegancia megfelelő keverése volt mégis az, ami meghozta számára az ismertséget. Valljuk be, az amerikai divat nem éppen a kifinomultságáról híres, a kényelméről és a strapabíróságáról – gondolunk itt például a farmerra – viszont annál inkább. A Gant ezeket a tulajdonságokat oltotta bele a stílusos divatú ruházatokba és cipőkbe. Meghagyta mindkettőből a legjobbat és összeolvasztotta azt. Filozófiája is pontosan erről szól. Haladjunk a korral, de álljunk meg egy pillanatra és élvezzük a valódi értékeket. A Gantot tehát mai trendi kifejezéssel élve hívhatnánk nyugodtan slow life márkának is. Náluk nem találkozunk évente ugráló trendekkel. Biztos, hogy nem fog szembejönni velünk egy rikító rózsaszín Gant platform cipő, ugyanakkor megfontoltan építik bele modelljeikbe mégis a maradandó trendeket. És a megfontoltság itt valóban kulcsszó a márka esetében. Hiszen megtalálhatjuk náluk ugyanúgy a divatos lakkbőr Gant cipők típusait, ahogyan platform bakancsokat is. Mégis annyira természetesen képes megjeleníteni ezeket az újdonságokat, hogy örökdivatot teremt velük. Megfontoltan állnak a trendekhez tehát, ezért a Gant valóban az örök stílus egyik veretes képviselőjének számít.

Gant lábbelik – kényelmes és időtálló lábbeli évek óta

A prémium cipők a Gant márkától a stílus, a minőség és az elegancia képviselői. Olyan minőség, amely formájában sem fog kimenni a divatból. Az új trendek elemeit olyan eleganciával tudja elegyíteni a sikkes alapdarabokkal, amire kevés márka képes. Ezért egyszerűen nem lehet rájuk mást mondani, mint hogy szépek. Aki valóban kedveli tehát az európai eleganciát, azoknak a Gant modelljeiből kötelező választani. Például a chelsea cipő igazán örök darab, és a Gant chelsea bakancsok választéka méltó módon képviseli ennek a régóta ismert cipőnek a finomságát és sikkességét. Ezért szinte kötelező darabnak számít legalább egy Gant chelsea cipőt beszereznünk, akár férfiak, vagy nők vagyunk. Viszont ugyanez mondható el a Gant bakancsok választékáról is. Kevés olyan márka cipőiben lehet elmenni úgy túrázni, hogy egyszerre van rajtunk minőség és sikkesen is nézünk ki.

Női cipők – találja meg a tökéletes párját az Ecipo.hu üzletében

A Gant márka egyaránt gyárt a férfiaknak és a nőknek is. Cipői mindkét nem számára az időtlen stílusosság mérvadói. A női Gant cipők közül okvetlenül érdemes kiemelni a finom készítésű chelsea csizmákat és a nőies eleganciát képviselő sneakereket. Hiába tartozik utóbbi a sportos stílus közé, mégis a márka képes volt ebben is olyat alkotni, amelyet bátran viselhetünk különféle kifinomult ruhadarabokhoz.

Gant – gyakran ismételt kérdések

Melyik Gant cipőt válasszuk a nadrág mellé?

Attól függ, hogy milyen modellt néztünk ki. A sportcipőket leszámítva szinte az összes Gant cipő illik félelegáns viselethez. Egy Gant chelsea-vel abszolút nem lőhetünk mellé például.

Hogyan viseljünk Gant cipőt?

Modelltől függően farmerral vagy szövetnadrággal. A női sneakerek és csizmákat pedig ruhával, de szoknyával is bátran viselhetjük.

fel
«
»