Kosár  (0)

Geox cipő választékunk

Innovatív női, férfi és gyerek cipők, amikben lélegzik a lábad

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Geox
Törölj ki mindent

Geox cipő választékunk

Geox cipők: a lélegző lábbelik új szintje

A kilencvenes években járunk. Egy olasz üzletember, Mario Moretti Polegato, aki mellesleg él-hal az innovációért, egy nevadai sivatagban tett túráját textil tornacipőben szenvedi végig... mire hazaér, gondolataiban összeáll egy membránnal légző cipő szerkezete. Ez a Geox, azaz a Föld és az innováció szeretetének kereszteződése.

Ma a Geox cipő mikroporózus anyagokat és az említett vízálló és légáteresztő membránt hívja segítségül, hogy megtartsa élvonalbeli pozícióját nemcsak a sportos, hanem az utcai, sőt az elegáns cipők világában is. A talpban gyakorlatilag egy nyílásrendszer található, amely lehetővé teszi, hogy a levegő kijusson a cipőn kívülre. A légáteresztés nem zavarja a Geox cipők vízzáróságának fenntartását.

A Geox gyerekcipő után ismerd meg a női és férfi modelleket is!

Magyarországon a Geox elsőként főleg a kisgyerekes családoknál érte el sikereit például meleg hótaposóival és kényelmes hétköznapi sportcipőivel. Pedig a Geox a női és a férfi cipődivat magasiskoláját is képes képviselni sajátos vonalvezetésével és a már említett, időjárásálló technológiáival. A stílusos Geox csizmák mellett érdemes a magasított cipők, a félcipők és a szandálok világába is betekintened. Ha az aktív életmód rajongója vagy, ezek a sportcipők segítenek, hogy a túrázást és más szabadtéri időtöltés egy igazán jól szellőző, mégis vízhatlan lábbeliben élvezhesd. Ne feledd, a Geox kényelem nem csak a zord téli, hanem a meleg nyári időjárásra is vonatkozik!

Webáruházunkban anélkül válogatnál a különböző stílusú, színű és anyagú Geox cipők közül, hogy otthonodból ki kellene mozdulnod. Rendeld meg a kiválasztott darabot online, majd élvezd az akár 2-3 munkanapos belüli kiszállítás előnyeit. Rosszul döntöttél? Élj a 30 napos visszavásárlási garanciával.

Akció
Újdonság

Geox cipők– a modern technológiák adta kényelem

Az olasz Geox márka hajtóereje a termékeikben alkalmazott innovatív megoldások. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően, melyeket több mint 40 szabadalom véd, a Geox cipői lábbarát környezetet teremtenek, garantálva ezzel a kényelmet és a jó közérzetet. Mindegyik olyan membránnal ellátott perforált talpú technológiáján alapul, amely biztosítja a lábak megfelelő szellőzését, de megakadályozza a nedvesség bejutását a lábbeli belsejébe. Ennek eredményeként az ecipo.hu webáruház kínálatában elérhető Geox cipők kényelmesek, ellenállnak a sérüléseknek, ugyanakkor elejét veszik a kellemetlen szagok kialakulásának. A márka szinte minden alkalomra kínál termékeket. A Geox női cipők elsősorban elegáns magas sarkú cipők, divatos cipő, tökéletes nyári szandálok vagy stílusos bokacsizmák. Változatos a férfi és a gyermek kínálat is – minden modell rendelkezik a fent említett Geox Respira technológiával, amely garantálja a természetes hőszabályozást és ideális mikroklímát teremt a cipőben.

A Geox márka története, azaz hogy született a lélegző cipő ötlete?

Az olasz Geox márka alapítójának, Mario Moretti Polegatonak a lélegző cipő létrehozására az adta az inspirációt, hogy Egyesült Államokban a nevadai utazása során kocogni indult. A futócipőjében nagyon felmelegedett a lába. A kellemetlenség enyhítésére a késével lyukakat szúrt a talpba. Észrevette, hogy egyszerű módon sikerült kivezetnie a fölösleges hőt a cipő belsejéből. Miután visszatért Olaszországba, finomította az ötletét, és otthon perforált talppal készített cipőt készített. Így teljesen új normát állított fel a piacon – a talp lehetővé tette a levegő áramlását, ugyanakkor nem engedte, hogy a víz bejusson a cipőbe. Bár az úttörő projektjét eredetileg alábecsülték, 1995-ben Polegato megalapította a Geox társaságot. Hamarosan lenyűgöző ütemben fejlődött, és látványos sikereket ért el. Cégét a világ egyik legérdekesebb vállalkozásának ismerték el, és 2002-ben megkapta az „Év vállalkozója” elismerést, melyet az Ernst & Young konszert ítélt oda neki.

Geox cipő
fel
«
»