30 NAP AZ INGYENES VISSZAKÜLDÉSRE
Tekintsd meg a részleteket!
Ingyenes kiszállítás
már 9990 Ft-tól előre fizetés esetén!

Geox cipő választékunk

Geox

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Geox
Törölj ki mindent

Geox cipő választékunk

Geox cipők: a lélegző lábbelik új szintje

A kilencvenes években járunk. Egy olasz üzletember, Mario Moretti Polegato, aki mellesleg él-hal az innovációért, egy nevadai sivatagban tett túráját textil tornacipőben szenvedi végig... mire hazaér, gondolataiban összeáll egy membránnal légző cipő szerkezete. Ez a Geox, azaz a Föld és az innováció szeretetének kereszteződése.

Ma a Geox cipő mikroporózus anyagokat és az említett vízálló és légáteresztő membránt hívja segítségül, hogy megtartsa élvonalbeli pozícióját nemcsak a sportos, hanem az utcai, sőt az elegáns cipők világában is. A talpban gyakorlatilag egy nyílásrendszer található, amely lehetővé teszi, hogy a levegő kijusson a cipőn kívülre. A légáteresztés nem zavarja a Geox cipők vízzáróságának fenntartását.

A Geox gyerekcipő után ismerd meg a női és férfi modelleket is!

Magyarországon a Geox elsőként főleg a kisgyerekes családoknál érte el sikereit például meleg hótaposóival és kényelmes hétköznapi sportcipőivel. Pedig a Geox a női és a férfi cipődivat magasiskoláját is képes képviselni sajátos vonalvezetésével és a már említett, időjárásálló technológiáival. A stílusos Geox csizmák mellett érdemes a magasított cipők, a félcipők és a szandálok világába is betekintened. Ha az aktív életmód rajongója vagy, ezek a sportcipők segítenek, hogy a túrázást és más szabadtéri időtöltés egy igazán jól szellőző, mégis vízhatlan lábbeliben élvezhesd. Ne feledd, a Geox kényelem nem csak a zord téli, hanem a meleg nyári időjárásra is vonatkozik!

Webáruházunkban anélkül válogatnál a különböző stílusú, színű és anyagú Geox cipők közül, hogy otthonodból ki kellene mozdulnod. Rendeld meg a kiválasztott darabot online, majd élvezd az akár 2-3 munkanapos belüli kiszállítás előnyeit. Rosszul döntöttél? Élj a 30 napos visszavásárlási garanciával.

a 46
fel
«
»