Kosár  (0)

Arena

Aktív szűrők:

  • Márka:  Arena
Törölj ki mindent
Újdonság

Arena – vízicipő mindenkinek

Az Arena vízicipő arat. Sikert, csillogást és figyelmet. Mert hogy képtelenség elmenni mellette bók, vagy irigykedő pillantás nélkül. Kétségtelenül egyedi, s erre a fajta frissességre vitathatatlanul nagy szükség van. Nem pusztán a vízi cipők világában. A márka nem véletlenül indult el abba az irányba, amit képvisel. A hiány érzékelhető volt, akárcsak a kereslet. A gyártó lépett, és nyert. Úgyhogy ha a nyaralás közelsége már kifejezetten bizsergető, ha a víz imádata teret-helyet hódít magának az életedben, akkor ez az a típus, amit nem érdemes nélkülöznöd a cipős szekrényed felhozatalából. Kényelmes, ami ugye evidenciának tűnhet, de azért kiemelésre érdemes. Aztán látványos, csak hogy nehogy úgy tűnjön a szépség önmagában elegendő érv a viseléshez. És biztonságos, bónuszként vagy úgy is mondhatnánk, hogy habként a torta tetejére. Ezek után valószínűleg nincs benned több kérdés. Az Arena cipők ugyanis válaszként szolgálhatnak a leggyakoribb dilemmákra. Mégpedig nem is akármilyen vonzó feleletekként.

Arena flip-flop, női változat – érezze magát divatosnak a medencében és a strandon

Ki mondta azt, hogy a strandon vagy a medence közelében nem juthat érvényre a stílusosság? Bárki is említett ilyesmit, határozottan téved. Erre a legjobb bizonyíték a női papucs Arena változatban. Hogy miért? Nos egyetlen jól irányzott pillantás elegendő a kérdés megválaszolásához. Azért, mert túl azon, hogy laza könnyedséget kínál a járáshoz, a léptek megtételéhez, esztétikum terén sem szenved hiányt. Sőt. Az igazság az, hogy olyannyira látványos és karakteres, ami nem hagyható elismerő pillantások nélkül. Valójában még az irigykedő tekintetek sem kizárhatóak, ugyanis vitán felül álló tény, hogy egy papucs Arena kivitelben sokkal többet kínál annál, mint amire a hagyományos strandos viseletek képesek. Végre a divatosság megélése nem jelenthet akadályt a homokos parton állva, vagy éppen a medence szélén ücsörögve sem. Így aztán tényleg a csúcsig fokozhatóak a nyári élmények!

Arena flip-flop, férfi változat – óvja meg a lábát

Még hogy a flip-flop Arena férfi modell nem karakteres, markáns, domináns viselet? Bőven elég csak rápillantani. Minden benne van, ami vonzó, ami ellenállhatatlan. És bónusz előnyként a járás sem okozhat benne nehézséget. Furcsának hathat, hogy ezt külön ennyire kihangsúlyozzuk, de meg kell hagyni, hogy egyes modellekben kifejezetten komoly kihívást jelent a biztonságos lépések megtétele elcsúszás vagy egyéb kellemetlenség nélkül. A márka háza táján azonban mindenre gondolnak, s pontosan ezért nem kétséges a minden tekintetben megélhető, kitapasztalható, lábujjakkal és talpakkal érezhető biztonság. Ennek a jelentősége egyébként sokkalta nagyobb, mint azt sokan hiszik. Hiszen egy rossz mozdulat elég ahhoz, hogy nem várt akrobatikus mutatványba torkoljon az elindulás. Ezt jobb a profikra bízni, s a papuccsal csupán a szabadság élményét tovább vinni.

Arena – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell gondoskodni az Arena papucsról?

Semmiféle extra gondoskodást nem igényel. A hordása magától értetődik, és innentől kezdve minden egyéb törődés szükségtelen a sikerhez. Persze azért, ha vastagon lerakódik rá a homok akkor nap végén érdemes letörölgetni, de ennyi.

Hol vásárolhatunk Arena vízicipőt?

Íme a jó hír! Az Ecipo.hu kínálatában ez a nem mindennapi vízi és szárazföldi élmény pikkpakk kosárba tehető és megrendelhető. Úgyhogy ha ez az a modell, ami lázba hoz, amitől úgy érzed jobbá válhatnának a nyaralás, a kikapcsolódás pillanatai, akkor felesleges tovább hezitálnod. A lehető legjobb helyen jársz!

fel
«
»