Kosár  (0)

Meindl

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Meindl
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Meindl – márkás szabadidőcipő igazán igényes vásárlóknak

A Meindl története 1928-ra nyúlik vissza. Az azóta eltelt évek alatt világsikerre tett szert a német márka. Ráadásul a termelőüzeme is Németországban található. A Meindl márka túracipők és bakancsok széles választékát kínálja a vásárlói számára. Leginkább a természetjárásért rajongó emberek számára bizonyulnak jó választásnak ezek a lábbelik, ugyanis komfortos viseletet biztosítanak a túrák, a kirándulások és a séták során. A legmagasabb igényeket is maximálisan kielégítik, szóval mindenképpen jó választásnak bizonyulnak. A Meindl termékek esetében a tervezők kiemelt figyelmet fordítanak az anatómiai szempontokra, a tartósságra és a lépésstabilitásra. Ezek együttesen adják a biztonságos túrázás lehetőségét a lábbelik szempontjából. A megbízható minőségnek köszönhetően pedig garantált a tartósság, így hosszú éveken át hűséges társként szolgálnak a Meindl cipők. A brand rendkívül erős a szabadidőcipők terén, amely nagymértékben köszönhető a tervezők kitűnő szakértelmének.

Meindl túracipő – magas kényelem a legnehezebb utakon

Minden egyes Meindl túracipő magas kényelmet biztosít a legnehezebb utakon is a viselője számára. A márka sikerének az egyik titka, hogy a több száz éves hagyományainak megfelelően változatlanul kiváló minőséget állít elő. Továbbá fontosnak tartja a folyamatos fejlesztést. Alpinisták, túrázók és kirándulók egyaránt előszeretettel választják a márka termékeit. A magas minőségi színvonalat minden egyes Meindl férfi cipő és Meindl női cipő esetében jól mutatja, hogy a márka az elmúlt évek alatt számtalan hazai és nemzetközi elismerést nyert el. Semmihez nem hasonlítható járásélményt biztosítanak a túrák során ezek a lábbelik a viselőjük számára.

Meindl bakancs – a legjobb lábvédelem hegyi kirándulások során

Minden egyes Meindl bakancs a kialakításának és az anyaghasználatnak köszönhetően megfelelő szellőzést biztosít, valamint csillapítja a rázkódást. A fűzőlyukak minden Meindl cipő esetében könnyen használhatóak, illetve magasak a gumiszegélyek. Továbbá minden Meindl bakancs tökéletesen illeszkedik a lábakra, ugyanis a sarok és a boka tájékán felveszik annak formáját. Tökéletes kidolgozás, technológia és anyagkombináció jellemző minden egyes Meindl bakancsra. Ezek a lábbelik határozottan és gyengéden ölelik körbe a lábat, amely fokozza a kényelmet. Mindemellett az orr- és kopásvédő hozzájárul a lábbelik kiváló állapotának megőrzéséhez, és ahhoz, hogy hosszú éveken át megállják a helyüket. A lábbelik talprésze masszív és elvezeti a nedvességet. A talpbetétek pedig garantálják az egyenletes súlyelosztást. Nem véletlen, hogy a Meindl az egyik legismertebb márka a cipők piacán. A márka széles kínálata megtalálható az Ecipo.hu oldalán.

Meindl cipők – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell impregnálni a Meindl cipőket?

A Meindl cipők esetében az impregnálás előtt mindenképpen alaposan meg kell tisztítani és szárítani a lábbelit. A tisztításhoz csakis olyan termék használható, amely kifejezetten az adott lábbelihez lett kifejlesztve. Csak ezt követően kerülhet sor az impregnálásra, amelynek köszönhetően megvédhető a lábbeli a nedvességtől.

Hogyan kell Meindl cipőt választani?

A Meindl cipők a hosszú élettartamukkal és a kiváló minőségükkel tűnnek ki a többi lábbeli közül. A választás során mindenképpen figyelembe kell venni, hogy milyen helyzetben kell majd helytállnia a cipőnek. Továbbá a lábbeli kiválasztása során minden esetben kiemelt figyelmet kell fordítani a megfelelő méret megtalálására is.

fel
«
»