Kosár  (0)

Palladium cipő választékunk

Cipőmárka a legkeményebbeknek

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Palladium
Törölj ki mindent

Palladium cipő választékunk

Igazi klasszikus, töretlen sikerrel

Tudtad, hogy az első Palladium bakancsok 1947-es megjelenése után a Francia Idegenlégió annyira megbízhatónak ítélte meg azokat, hogy bevezette az egész légióban? Nem túlzás tehát azt mondani, hogy a Palladium a maga nemében igazi legenda. Egy biztos, ha ilyen bakancsot viselsz, bármilyen szélsőséges időjárással vagy tereppel megbirkózol.

Gumi borítású orr a komoly igénybevételek esetére

Más márkáktól eltérően ezeknek a bakancsoknak és cipőknek a jellemzője - már a kezdetektől - a gumival megerősített orr, ami extra védelmet nyújt. No és a strapabírás, ami miatt a military területen dolgozók is szívesen választják a Palladiumot.

Az idegenlégió óta persze a márka ‘szelídebb’ cipőket is bemutatott, és ma már széles típusválasztékból lehet rendelni, itt az ecipo.hu oldalán is. Nemcsak a jellegzetes erőteljes, hernyótalpas cipők érhetőek el, hanem - akár férfi, akár női utcai cipőt keresel -, könnyedebb vonalvezetésű fazonokat is találsz a Palladiumnál.

Igazi városi felfedező vagy?

Ez az a márka, amit minden nap használhatsz akár terepen, akár városi felfedezőútjaid során, és nem fogod tudni elnyűni. A magas szárú cipők nagy előnye, hogy a száruk lehajtható, így a hölgyek többféleképpen használhatják, különböző ruhákkal variálva. Amellett, hogy kényelmesek, a vízálló változatok valóban vízállóak, no és könnyű a talpuk. A Palladium bakancsok emellett meglepően esztétikusak - még a női viseletek sem férfiasak. Ismerkedj meg a Palladium kollekciójával, és rendelj hihetetlenül kedvező áron!

a 3

Bakancsok, amik tornacipőre emlékeztetnek

Vannak márkák, amik neve talán nem cseng ismerősen, de biztosan felismered őket az egyedi termékeik alapján. Az egyik ilyen határozottan a francia Palladium márka, amelynek zászlóshajója egy masszív talpú és megerősített gumiorrú cipő. A márka egy cipősziluettre építette a kínálatát, azonban számos színváltozatban és szármagasságban kapható. Az ecipo.hu weboldalán női, férfi és gyermek Palladium cipőket találsz, tehát akár az egész családot elláthatod ilyen masszív bakancsokkal, eredeti tornacipőkkel, papucsokkal vagy szandálokkal. A márka, miközben megtartja egyéni arculatát, folyamatosan követi az új trendeket is, hogy bárki kifejezhess önmagát a termékeivel.

Elnyűhetetlen cipők egyenesen az idegenlégióból

A Palladium céget 1920-ban alapították, és ami érdekes, nem lábbelik gyártására jött létre. Eredetileg gumiabroncsokat gyártott az akkoriban gyorsan növekvő repülőgépipar számára. Ezeket a gumiabroncsokat váltakozva egymásba átlapolt rétegekből készítették: vulkanizált gumiból és vászonból. A palládium gyorsan monopóliumot nyert ezen a területen. A második világháború után, ahogy a repülőgépek iránti kereslet visszaesett, a márka megváltoztatta profilját – olyan lábbelit kezdett gyártani, amely – állítólag a korábban gyártott gumiabroncsokra utalva – „elnyűhetetlen”. 1947-ben létrehozták az ikonikus Pampa modellt, amelyet az idegenlégió tagjai is viseltek a legszélsőségesebb körülmények között. Nehéz ennél jobb reklámot találni egy tartós bakancsnak, igaz?

Palladium
fel
«
»