Kosár  (0)

Lowa

Aktív szűrők:

  • Márka:  Lowa
Törölj ki mindent
Akció

Férfi barna és fekete Lowa cipő – minden körülmények között tartós

A Lowa már a húszas évek óta gyártja kiváló minőségű cipőit főleg a túrák szerelmeseinek. A márka kiválóan egyesíti a német precizitást és az európai magas minőséget a modern elvárásokkal, na meg technológiával. Ezért nem véletlen hogy az egyik legnépszerűbb túracipőket gyártó márkának tekinthető. A Lowa patinás múltja mögött ugyanis rendkívüli szakértelem rejlik, s ez a csaknem egy évszázados tapasztalat meg is látszik a Lowa cipők kiváló minőségén. Ebből adódóan a Lowa férfi cipők nem csak rendkívül férfiasak és stílusosak, hanem tökéletesen passzolnak szinte mindenféle megjelenéshez. Legyen a cipő alacsonyszárú barna és fekete modell, garantáltan sikkes hatást keltünk tulajdonképpen még a városban is. Persze nem az elegáns lábbelikre kell gondolni, hiszen a Lowa elsősorban az outdoor stílusra szakosodott, azonban egy férfias sportos stílusú szetthez tökéletesen működnek a Lowa bakancsai és sportcipő modelljei. Ezen kívül persze mégis a legjobb neki a valódi természet, vagyis a terep, amikor túrázunk és kirándulunk ezekben a cipőkben. Akkor hozza ki a valódi tulajdonságait, hiszen alapvetően erre készültek, főleg a Lowa gore tex cipők. Vagy megemlíthetnénk a taktikai cipő Lowa által tervezett modelljeit is, amely cipő alacsonyszárú kivitelben és magasszárú típusban is kapható.

Lowa trekking cipő – stabilizálás és biztonság az ösvényen

A Lowa a második világháború idején katonai bakancsokat gyártott. Ebből adódóan pedig kiváló szakértelemmel bír a kifejezetten hosszú, sok kilométeres, akár megerőltető sétákhoz tervezett cipők területén. A mai napig gyárt különféle területekre bakancsokat. A tűzoltóság, a rendőrség illetve a hadsereg számára is kapni ezért Lowa modelleket. Az ilyen taktikai bakancsok speciális céllal készültek és kifejezetten az adott munkakör kihívásaira gyártották őket. A Lowa női cipők és férfi lábbeli típusok trekking modelljeit is ugyanilyen precizitással és odafigyeléssel alkották meg, ezért garantáltak, hogy minden terepre remek választás lehet, uraknak és hölgyeknek is. A Lowa túracipő fazonok mellett vadászathoz, sziklamászáshoz és hegymászáshoz is gyárt különféle prémium kategóriás lábbeliket. Visszatérve a trekkingre azonban érdemes válogatni a különféle Lowa hegyi cipő modellek között. Többféle technológiával ellátott létezik ugyanis. Ezek egy része az alap túrákhoz készült és árban is barátságosabbak a profi társaiknál.

Lowa női és férfi cipők – tekintse meg az Ecipő ajánlatát

A Lowa cipőket nem lehat akárhol megkapni. Kizárólag minőségi lábbeliket áruló webáruházakban és üzletekben találkozhatunk velük. Ilyen lelőhely az ecipo.hu oldala is, ahol csak prémium minőségű lábbeliket és kiegészítőket találunk. Nem véletlen tehát hogy a Lowa márka modelljei is bekerültek a kínálatba. Az Ecipő oldalán Lowa női túracipő modelleket, és külön férfi típusokat is kaphatunk a márkától, gyakorlatilag minden méretben és fazonban. Az Ecipő törekszik ugyanis arra, hogy minél szélesebb kínálattal rendelkezzen a legjobb márkákból, ráadásul gyakran igazán jelentős akciók és különféle leárazások keretein belül vehetjük meg az ilyen prémium modelleket.

Lowa cipő – gyakran ismételt kérdések

Lowa cipő – hol vásárolhat?

Az ecipo.hu oldalán számtalan Lowa modell várja az érdeklődőket. A kínálat kitér az egészen alapcipőktől kezdve a profi hegymászó modelleken át a taktikai bakancsokig. Ezért mindenféle terület után érdeklődő megtalálja a legprofibb darabokat is.

Lowa – mi ez a cég?

A német márka a húszas évek óta gyártja a túra cipőket és kiegészítőket. Prémiumminőség a legprofibbaknak is világszínvonalon.

fel
«
»