Kosár  (0)

Keen

Aktív szűrők:

  • Márka:  Keen
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Keen női túracipő – kényelem és biztonság a hosszú túrák során

Túrázni a hegyekben az egyik legjobb. Érezzük a könnyedséget, a szabadságot, azokat a jó érzéssel eltöltő pillanatokat, amelyek csak ilyen alkalmakkor érhetőek el. Fontos, hogy jó minőségű és kényelmes cipőket válasszunk egy-egy hosszabb túrára is. A Keen csizma egy ilyen tökéletes választás lehet. Talprésze minőségi anyagokból készült, a szövet felsőrész pedig könnyedséget kölcsönöz a lábbelinek. A speciális melegen tartó talpbetéteknek köszönhetően hidegebb időben is melegen tartja a lábat. A Keen női cipők esetében amúgy sem csalódhatunk, az egyediséget és a minőséget egyben megkapjuk. Ha már jobb az idő, esetleg nyárra tervezünk egy izgalmas túrát, vagy csak egy hosszabb sétát, akkor ne feledkezzünk meg a Keen szandál beszerzéséről sem. Dinamikus külső, praktikum, de mégis valami különlegesen újszerű érzést érhetünk el vele. A Keen női szandál is olyan prémium habszivacsból készül, amely tovább fokozza kényelmünket.

Keen férfi szandál – jó párnázottság és légáramlás az aktív kalandorok számára

Ha lelkesen bújjuk a túratérképeket, bátran szervezünk ilyen típusú hétvégi alkalmakat a tavaszi-nyári időszakban is, akkor mindenképpen érdemes egy könnyebb ruházatban és kényelmes lábbeliben gondolkodni. A Keen szandálok ebben a legnagyobb segítséget tudják nyújtani. Hamisíthatatlan megjelenése, egyedisége mellett olyan élményszerű kialakítások is jellemzik, amelyek használóját igazán új dimenzióba emelik. A könnyű talprészhez kényelmes felsőrész párosul, a szandálok belseje puha és kopásálló anyagokból készül. Biztonságunkat tovább fokozza az extra rögzítés, amely megakadályozza lábunk esetleges elcsúszását.

Keen túracipő – találja meg magának a legjobb modellt az Ecipo.hu széles kínálatában

A természet szerelmeseinek, a zöld övezet megszállott vándorainak kelléktárában ott kell, hogy legyenek a Keen túracipők. Mint minden cipő esetében, a talprész kialakítása nagyon fontos. A TPU keveréknek köszönhetően rugalmas és kopásálló résszel találjuk magunkat szemben, amelyhez stabil cipőbelső társul. A fűző kialakításának köszönhetően klasszikus rögzítést, míg az ergonomikus talpbetét a szilárd és kényelmes lábtartást kölcsönözhetünk az ösvények bebarangolása során. A Keen tői túracipők esetében is ezek a fő szempontok, de itt egy különlegességre is érdemes rávilágítani. Nyomokat keresni mindenki szeret, de legalább is kíváncsivá tehet egy-egy ilyen lenyomat. Ezeknél a cipőknél garantáltan lábnyommentesek maradhatunk, hiszen az úgynevezett non-marking technológiának hála, semmilyen értékelhető jelet nem hagyunk magunk után.

Keen cipők – gyakran ismételt kérdések

Keen cipő – milyen méret?

Szorító, fájdalmas érzést, kényelmetlen viseletet eredményezhet egy rosszul megválasztott cipőméret. Minden márkánál eltérő mérettáblázattal találkozhatunk, ezért is fontos, hogy vásárlás előtt felpróbáljuk az új cipőt. Persze egyre többször vásárolunk már neten, ezért az Ecipo.hu oldalon elérhető esize.me alkalmazás használatával a típushoz szükséges pontos lábméretünket is gyorsan összekonvertálhatjuk. Érdemes letölteni már most!

Keen szandál – hol lehet vásárolni?

A Keen szandál tökéletes választása a túrázás szerelmeseinek. Minőségi és stílusos kialakításának köszönhetően hosszú ideig hű társunk lesz egy ilyen pár. Az Ecipo.hu oldalon a szűrési opciók használatával a legfontosabb szempontokat gyorsan beállíthatjuk és már rá is bukkanhatunk az ideális példányokra. Gyors, kényelmes és a visszaküldési garanciának köszönhetően biztonságos, kockázatmentes vásárlási felület az Ecipo.hu.

fel
«
»