Kosár  (0)

Crocs gyerekeknek

Aktív szűrők:

  • Márka:  Crocs
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Crocs gyerekcsipők – meleg csizma téli napokra

Mindenki, aki sokat sétál, olyan cipőről álmodik, amiben nem izzad meg a lába. A turisták és az utazók egyfolytában erről fantáziálnak, hogy legyen egy olyan lábbelijük, amelyik kényelmes, könnyű és non plus ultraként, még divatos is. Akár hiszed, akár nem, van egy brand, ami a felsorolt összes kritériumot megvalósítja, és ez a Crocs. Rémlik még az a könnyedség, amivel átgázoltál anno egy sziklás patak medrén? Igen-igen, a Crocs az apróságokra is gondol, és persze, hogy van gyermek Crocs kaliber. Hiszen a Crocs cipőket a kicsik, a kicsit nagyobb és a még nagyobb gyerekek is imádják. Könnyedségük, kényelmük és gyönyörű, élénk színeik miatt. Hogy hogyan hozták létre az ikonikus Crocsokat? 2002-ben történt. Egy coloradói baráti társaság a Karib-térségbe utazott, ahol ragasztott habból készült cipőket vásároltak, és ez rabul ejtette a szívüket. Ekkor kaptak ihletet és rájöttek, hogy ilyen cipőket lehetne gyártani az embereknek a világ minden tájára. A svájci sajtra emlékeztető cipők kezdetben nem voltak túl népszerűek a divatvilágban. Az elit azonban hamar megkedvelte őket, és nekik köszönhető, hogy a habszivacs cipők szép lassan kezdték meghódítani a világot. Kezdetben kizárólag papucsként, de idővel a márka új modelleket is a piacra dobott, és az év szinte minden szezonjában lábbelikkel bővítette a kínálatot. Tudtad, hogy a Crocs már hótaposó kollekcióval is bír? Tekintsd meg az Ecipo.hu kínálatában!

Gyermekcipők széles választéka

A hab, amelyből az összes Crocs készül, egy könnyű anyag, amely felszívja az izzadságot és a nedvességet. A Crocs papucsok gyerekeknek változat minden tagja a növekvő, gyermeklábak igényei szerint profilozott, ezért ezek a cipőcskék rendkívül kényelmesek. A Crocs gyerekcipő kollekció nem csupán stílus és modell gazdagságával, hanem leginkább rendkívüli szín választékával lepi meg a márka kedvelőit. A Crocs cipők gyönyörű, nyárias, élénk színei, egyetlen gyerekszívet sem hagynak közömbösen. Intenzív rózsaszínek, gyönyörű lilák, élénk zöldek a friss fű árnyékában, napos sárga színek, ízletes narancsok és égszínű kékek – ezek a gyermek Crocsok leggyakoribb színei. Ezeket a cipőket nem csak nyáron lehet viselni vizes füves futkosáshoz, vízben sétáláshoz vagy tengerben való úszáshoz. A Crocs a hidegebb napokra is kínál speciális, belső hőszigeteléssel rendelkező modelleket – az Ecipo.hu szortimentjében mindent megtalálsz.

Gyermekcipők minőségi kidolgozása

A Crocs rendkívüli története a legjobb bizonyíték arra, hogy ami kényelmes, az felülmúlhatja azt, ami divatos és stílusos. A márka globális sikereket ért el egyetlen terméknek köszönhetően, amely egy év alatt hihetetlen hírnévre és népszerűségre tett szert az egész világon. Manapság ennek a márkának a kínálata sokkal szerteágazóbb, és az egyszerre többféle papucs-modell mellett stílusos és kényelmes szandálokat, gumicsizmákat is találhatunk a kínálatban. A kicsik imádják őket! Ezek az egyedi cipők nagy kényelmet biztosítanak, rugalmas anyaguk pedig tökéletesen illeszkedik a gyerekek lábához. A Crocs cipők széles választéka minden gyermek ízléséhez igazodik, és lehetővé teszi a számukra legmegfelelőbb megoldás kiválasztását. Mindenképpen nézd meg az Ecipo.hu Crocs választékát, és győződj meg róla magad, hogy a Crocsy a tökéletes választás a nyári és a téli napokra is a gyermeked számára. Használd a Crocs mérettáblázat rejtelmeit, hogy ne nyúlj mellé!

Crocs gyerekeknek – gyakran ismételt kérdések

Mi az a Crocs gyermek-mérettáblázat?

Gyakran találkozol azzal a problémával, hogy nem tudod, milyen méretű Crocs cipőt válassz? Ha online vásárolsz, előfordulhat, hogy ennél a márkánál nehezebb a megfelelő méret kiválasztása, ezért szeretnénk tanácsot adni, hogy mire figyelj. A Crocs cipők a talpukon amerikai méretekkel vannak jelölve, és a szám előtt egy betű is megjelenik, amiről nem mindenki tudja, mit jelent: M – Férfi, W – Nő, C – Gyermek, J – Junior. Az amerikai méret megszokott európaira történő átkonvertálását az Ecipo.hu elvégezte helyetted, így csak meg kell nézned a cipőcske mellett feltüntetett Crocs gyermek-mérettáblázatot, és már képbe is kerülsz.

Crocs C7, C8, C9, C10 - milyen méretű?

A legegyszerűbb így ábrázolni: C7 – UK 7 – EU 24, C8 – UK 8 – EU 25, C9 – UK 9 – EU 26, C10 – UK 10 – EU 27.

fel
«
»