Kosár  (0)

Crocs gyerekeknek

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Crocs
Törölj ki mindent

Crocs gyerekeknek

A Crocs cipő 2002-ben született az USA-beli Coloradoban – a kultikus lábbelit eredetileg hajókra szánták, mivel amellett, hogy pillekönnyű, kiváló tapadást biztosít még csúszós felületeken is. További előnye, hogy nem merül el a vízben, és más műanyag vagy gumi alapanyagú cipőkkel ellentétben segíti a láb szellőzését. A szabadalmaztatott Croslite technológiának köszönhetően (mely egy speciális gyantatípus), a cipők idomulnak a láb alakjához. A klasszikus lyuggatott és vietnámi Crocs papucson túl a márka a teljesen zárt papucsok, klumpák, sőt a csinos balerinák világában is számos újdonságot kínál az érdeklődőknek.

Crocs kicsiknek-nagyoknak, hóban és napsütésben

A szülők szívesen vásárolják a kis Crocsokat a gyermekeiknek, mivel vízállóak, és könnyen tisztán tarthatók. A Jibbitz cipődíszek kis klipszként egészítik ki a gyerek papucsok vidám jellegét. A masszív hótaposókkal a Crocs kényelemről az igazi téli zimankóban sem kell lemondanod. A Fuzz kollekció levehető gyapjú prémmel gondoskodik a kicsik és nagyok lábának melegítéséről hűvösebb időben. Csapadékos időjárásban a Crocs gumicsizmák nyújtanak hatékony védelmet az átázás, és persze a rossz hangulat ellen.

Vásárolj be online az egész családnak!

Az ecipo.hu webáruház számos érdekes modellt kínál, elérhető árakon, teljes szín-és méretválasztékban. Mindezt persze az online vásárlás és a 30 napos cseregarancia minden előnyével. Figyeld akcióinkat és szerezz be egyet minden évszakra a hihetetlenül kényelmes Crocs modellek közül!

Akció
Újdonság
fel
«
»