Kosár  (0)

Havaianas

Aktív szűrők:

  • Márka:  Havaianas
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Havaianas papucsok – stílusos nyári lábbeli igényes férfiaknak és nőknek

A Havaianas egy brazil cég, és minden tud a papucsokról. 1962 óta saját védjegyének számító gumitalppal, valamint élénk, színes és nyár hangulatot idéző stílusával terjeszti a brazil attitűdöt világszerte. A cég előnyben részesíti azokat a gyártási folyamatokat, kezdeményezéseket, technológiákat és anyagokat, amelyek csökkentik a környezetre gyakorolt kedvezőtlen hatásokat, elkötelezett egy szabadabb és fenntarthatóbb világ felé. Tudj róla, hogy minden alkalommal, amikor megvásárolsz egy párat a Havainas papucsok kollekciójából, a bevétel 7 százaléka a biológiai sokféleség megőrzését és helyreállítását, valamint a társadalmi befogadást célzó projektekre irányul. Remek küldetés, igaz? Ha van valami, ami megkülönbözteti a papucsok Havaianas kaliberét a többi papucsmárkától, az az, hogy a brand mennyire szorosan összefonódik származási országával. Az igazság az, hogy amikor az ember a Havaianasra gondol, színekre és érzésekre fókuszál, és ez az az erő, amivel nagyon kevés márka rendelkezik. Az öröm, amit eszedbe juttat, a melegség, amit elhoz a lelkednek, a kikapcsolódás, amit érzel általa. Olyan ez, mintha becsuknád a szemed, és visszamennél a gyerekkorodba. De akkor milyen lehet, amikor a lábadon van?

Havaianas flip-flop – színes modellek az Ecipo.hu jól ismert prémium márkától

Kérdezz meg egy brazilt, hogy mik Brazília leghíresebb exportcikkei, nagy valószínűséggel azt fogja mondani, hogy a karnevál, a foci, a szamba és a Havaianas. Az első három talán nyilvánvalónak is tűnhet, az utolsó már közel sem biztos, hogy mindenki számára evidens. Pedig a Havaianas, a gumi flip-flop élcsapata tavaly több mint 220 millió pár eladást generált, ami másodpercenként hét pár eladott flip-flop Havaianas modellt jelent. Nehéz elhinni, ugye? Hiszen a Havaianas csak egy tengerparti márka, viszont amióta megalkotta az első gumis papucsot, mint funkcionális lábbelit a mindennapi élethez, a márka uralja a papucs szektort világszerte. Olyannyira, hogy egyes országokban még magának a terméknek is a névadója. Szörfölj kicsit az Ecipo.hu-n, és fedezd fel, hogyan és miért lett a Havaianas a végső flip-flop márka. Válassz egyet a Havaianas női papucs vagy a Havaianas férfi papucs kollekciójából, és varázsold csodássá a nyári élményeid!

Havaianas espadrilles – alkalmi és divatos cipők a legmagasabb kényelemért

A laza, napsütötte hangulat elválaszthatatlan a Havaianas márkától, és ez az, amitől maga a papucson azonnal felszabadít. Egyesek számára a Havaianas mindig a strandra fenntartott márka lesz, míg mások nyitottak lesznek arra, hogy beépítsék a mindennapi ruhatárukba. Főleg, hogy a Havaianas espadrilles modell kínálattal is rendelkezik. Mindazonáltal, függetlenül a Te személyes véleményedtől, tagadhatatlan, hogy a Havaianas a végső brazil márka és a szerény flip-flop kategória páratlan bajnoka. Neked van már? Az Ecipo.hu kínálatában megtalálod a teljes Havaianas kollekciót. Még azt tudnod kell, hogy amíg a legtöbb papucs alapanyaga az EVA, addig a Havaianas speciális gumikeverékből készül, ami a Coca-Cola szirup receptjéhez hasonlóan szigorúan őrzött titok. A hétpecsétes vegyületet folyamatosan finomítják annak érdekében, hogy a lehető legjobb legyen a piacon, és környezetbarát aspektust is tanúsítson.

Havaianas – gyakran ismételt kérdések

Havaianas – hol lehet vásárolni?

Az Ecipo.hu kínálatában megtalálod ezt a brazil csodát, és az esize.me alkalmazással lehetőséged lesz online felpróbálni is a kiszemelt modellt.

Hogyan válasszuk ki a Havaianas cipőméretet?

A Havaianas méretezése brazil, ami eltér az európai és az amerikai méretektől. Kövesd az Ecipo.hu méretismertetőjét, hogy megtaláld a megfelelőt!

fel
«
»