Kosár  (0)

Hogy válassz cipőméretet?

A cipőbetét hossza eltérő lehet gyártónként. A lentebbi mérettáblázat kizárólag tájékoztató jellegű.

„„Mutasd meg saját cipődet és megmondom neked, hogy megfelelően választottál-e?"”

 

Biztosan emlékszünk még Hamupipőke történetére? Valószínűleg igen, mert ki az, aki közülünk nem élt át ilyen megpróbáltatásokat? Na, de térjünk a lényegre, arra a fontos momentumra, amikor Hamupipőkének el kellett hagynia a bált éjfél előtt, és a nagy sietségben elveszíti a cipellőjét. Miért történt mindez?Csak azért, hogy ez a gyönyörű lány története happy enddel érjen véget? Ennek más oka is lehet: azért veszíti el, mert a cipő rosszul illeszkedett a lábára.

Új cipőkre gondolsz? Vedd meg nálunk! Nem bánod meg!

Azért, hogy ne válj áldozatává egy rosszul választott cipőnek és a mi történetünk is szerencsésen érjen véget, elhatároztuk, hogy megadunk 3 alapszabályt, amelyek a cipő választásánal véleményünk szerint hasznosak lehetnek számodra, függetlenűl a kortól, nemtől, elképzeléstől, elvárásoktól.

1. számú szabály: Maradj meg annál a méretnél, amit korábban rendeltél, ugyanis az már bevált és bizonyított!

2. számú szabály: Mérd meg a betét hosszát! *

3. számú szabály: Mérd meg pontosan a lábfej hosszúságát! *

A lábbetét hosszúságánál (2. számú kép)vagy a boka hosszúságánál (3. számú kép) kapott eredményt illeszd a táblázatunkban megadott méret hosszúságához- figyelembe véve az adott modellt.

Mire érdemes odafigyelni?

Hisszük, hogy a három aranyszabály segítségedre lesz a számodra leginkább megfelelő cipőpár kiválasztásában, amelyek nem csak a lábakat ékesítik, de mindennapos használatukkal a komfort és kényelem érzést is erősítik. Ezért: „ mutasd meg mindenkinek a nálunk vásárolt cipőket és biztosak vagyunk benne,hogy elismerik,hogy, jól választottál!”

fel
«
»