Kosár  (0)

Inuovo

Aktív szűrők:

  • Márka:  Inuovo
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Inuovo szandálok, csúszkák és espadrillesek – mutasd meg magad az ünnepek alatt

Szereted az olyan cipőket, amelyektől sokkal jobban érzed magad és emellett még az áruk is méltányos? Nos, az Inuovo, török márka pontosan ezt kínálja neked. Ők azt mondják magukról, hogy szeretik a dolgokat egyszerűvé tenni. Földhözragadt emberként definiálják magukat, akik elutasítják a fast fashion ipar korlátait, és minden évszakban egyedi módon újradefiniálják a klasszikusokat. Hisznek az anyatermészet színeinek erejében. Szeretik a virágok pasztell tónusait, az ég és a tenger kékjét, a földes színek minden árnyalatát, és szerelmesek a napba, valamint az alma élénkvörösébe. Persze ezt az Inuovo cipő kollekció kereteiben meg is mutatják. Kardinális figyelmet fordítanak a kényelemre is, és mindemellett lépést tartanak a legújabb technológiák szárnyalásával is. Az Inuovo 2010-ben jelent meg Isztambulban. Megalakulása óta globális márkaként pozícionálta magát, és sokra vitte. Ez a sikertörténet a női lábbelik tervezése, gyártása és kiskereskedelme évszázados történetének és tapasztalatának köszönhető. Az Inuovo szenvedélye az innováció, a design, a kreativitás, és mindez vissza is köszön az Inuovo lábbelik kollekciójában, amelyet egyébként teljes lefedettséggel megszemlélhetsz az Ecipo.hu online kereskedelmi terében.

Inuovo – lapos, ékelt és platformos női szandál. Ahogy te szereted őket!

Az Isztambulban debütált Inuovo egy olyan márka leszármazottja, amely 100 éves tapasztalattal büszkélkedhet a luxus női dizájner lábbelik területén, és világszerte egyre több követője van. A valódi bőrből készült kézműves Inuovo szandálok a stílus és a szenvedély nagykövetei, amelyek színekkel és egyedi felületekkel kísérleteznek, azzal a céllal, hogy boldogabbá és erősebbé tegyék az őket viselőket. Az Inuovo női szandálok mindegyike valamilyen formában ihletet merít az élet apró örömeiből, miközben a szórakozás és a csillogás egyszerűen a lábbeli részévé válik. A nyári Inuovo papucsok kínálatától a vagány Inuovo espadrillesek kollekciójáig az Ecipo.hu online Inuovo szortimentje mindenkit és minden eshetőséget kielégít. Keresgélj akár lapos, akár ékelt vagy platformos sarokmegoldások után, itt biztosan megtalálod a favoritodat.

Inuovo – milyen a méretezése ezeknek a török cipőknek?

Izgalomra semmi ok, Törökországban a női cipőméretek az EU szabványos méreteit használják, tehát az Inuovo méretek megegyeznek a már megszokott méreteiddel. De ha mégsem szeretnél vakon a török Inuovo mérettáblázat kínálta információkra támaszkodni, akkor az Ecipo.hu felületén kiválasztott modellre kattintva találsz egy tájékoztatást, amihez az Ecipo.hu szakemberei adtak hozzá ismertetőt, egyenként lemérve egy-egy prototípust. Ha még így sem lennél teljesen biztos a méreteket illetően, akkor próbáld ki az esize.me ingyenes szolgáltatását, mellyel online felpróbálhatod a kiszemelt darabot. Jól hangzik, ugye? Már csak ezért is válassz ki egy csodás Inuovo bokacipő párt, hogy csekkolhasd az alkalmazást!

Inuovo cipők – gyakran ismételt kérdések

Inuovo cipő – hol lehet vásárolni?

Az Ecipo.hu e-kereskedelmi egysége 100 százalékos eredetiséggaranciával, ingyenes kiszállítással, ingyenes 100 napra kiterjesztett visszaküldési alternatívával és online próbálási lehetőséggel kínálja számodra az Inuovo cipők teljes kollekcióját.

Inuovo – milyen gyártó?

Az Inuovo egy globális női cipőmárkagyártó Isztambulból, Törökországból, az általuk gyártott széles típus- és színválasztékkal rendelkező cipők a visszafogott divat megtestesítői. Szenvedélyük a magas minőség, ami minden modellről visszaköszön.

fel
«
»