Kosár  (0)

Futócipő

Futócipők aszfaltra és terepre

Akció
Újdonság

Futócipők - milyet válasszunk?

Kezdő futó vagy, és nem tudod, milyen lábbeli lenne a legkényelmesebb, ami megóv a sérülésektől is? Válassz professzionális futócipőt - ha olyan cipőben fogsz hozzá az edzéshez, amit minden nap hordasz, az egyenes út a sérülésekhez, az ízületi- vagy a gerincfájdalomhoz. A megfelelő cipő függ a futó lábának formájától. Ha lépéskor a talp a belső fele irányába fordul, olyan cipőre van szükséged, amely a belső részén rendelkezik erősebb támasztékkal, biztosítva ezáltal a megfelelő stabilitást. Ha viszont a lábad kifelé fordul, akkor válassz külső amortizátorral ellátott modellt. Az ecipőnél elérhető női és férfi futócipők garantáltan kényelmesek és biztonságosak, ráadásul széles szín és mintaválasztákkal rendelkeznek, amitől a futás még élvezetesebb lesz.

Válassz a futófelülethez illő cipőt

A lábforma nem az egyetlen kritérium, amit figyelembe kell venned a futócipő kiválasztásakor. Fontos, hogy milyen felületen fogsz edzeni. Az aszfaltra szán futócipőkben kemény felületen, például városban futhatsz biztonságosan. Az ilyen típusú talajon a futás nagy megterhelést jelent az ízületeknek is. Ebben az esetben a legfontosabb az amortizáció, miről a puha habból készült talp gondoskodik. Ha inkább erdőben vagy hegyvidéken futsz, más típusú cipőt kell választanod, azaz terepcipőt. A puha, természetes felületek nehezek, gyakran nedvesek vagy sarasak. A rájuk használt cipőknek ezért jó tapadást kell biztosítaniuk. A tapadásról a talp mélyebb, agresszív bordázata gondoskodik. Az ecipő oldalán rengeteg futócipőt találsz, Nike, adidas, Asics és sok más márka kínálatából.

futócipő

Leggyakoribb kérdések

Férfi futócipő - hogy válasszuk ki a megfelelő méretet?

A megfelelő cipőválasztás, főleg futáshoz, különösen fontos dolog. A megfelelő méret lehetővé teszi, hogy nem csak a lépéseid lesznek hatékonyabbak, hanem a sérülések esélyét is lecsökkenti. Hogyan kell tehát kiválasztani a megfelelő méretű futócipőt? A legbiztosabb az ecipő saját fejlesztésű rendszerének, az esize.me- nek használata. A gép szkenneli a lábfej hosszát, szélességét és magasságát, és az adatoknak megfelelően átkutatja az elérhető lábbelik készletét. Hol találod az esize.me szkennert? Az ecipő üzleteiben és üzletünk mobil applikációjában.

Férfi futócipők - mely márkák a legnépszerűbbek?

Ha speciális sportcipő vásárlását fontolgatjuk, érdemes olyan márkákat választani, amelyek már bizonyítottak, és a minőségük ellenőrzött. A futócipőt gyártók között az első helyen az Asics és a New Balance van, de olyan sportszer óriások is, mint a Nike, az adidas vagy a Reebok. Hogyan válassz közülük? Ezek a márkák mind rendelkeznek saját fejlesztésű rendszerekkel, amelyek segítik a láb munkáját futás közben. A legjobb tehát, ha felpróbálod mindet, és azt választod ki, amelyet a legkényelmesebbnek érzel. Nagy a valószínűsége annak, hogy épp ennek a cipőnek köszönhetően érsz el jó eredményeket a futóedzéseken.

Futócipők - ingyenes kiszállítás és visszaküldés

Tudjuk, hogy a sportcipő kiválasztása és a lábhoz legjobban illeszkedő.modell felpróbálása az eredményes vásárlás alapvető feltétele. Épp ezért kínálunk ingyenes kiszállítást (ráadásul több, kényelmes módon), és ingyenes visszaküldési lehetőséget. Ennek köszönhetően válogathatsz a férfi és női futócipők között, és kiválaszthatod azt, amely a többitől eltérően, igazán kényelmes. Szóval... vigyázz, kész, RAJT!

fel