Kosár  (0)

A „Kedvezménykód-hírlevél” VÁSÁRLÁSI AKCIÓ FELTÉTELEI

továbbiakban: „Az Akció feltételei”)

 

I. Bevezető rendelkezések

1. A „Kedvezménykód-hírlevél” néven futó Akció feltételei határozzák meg az akció működési elveit, feltételeit, az akcióval kapcsolatos reklamáció menetét, az akció igénybevételét, illetve az akcióban részt vevő személyek jogosultságait, illetve a Szervező kötelességeit.
2. A „Kedvezménykód-hírlevél” akció szervezője a Zielona Góra központú MODIVO S.A. ul. Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra, melynek működését az Országos Bírósági Nyilvántartás által vezetett kerületi bíróságának VIII. kerületi Kereskedelmi Országos Bírósági Nyilvántartása engedélyezett, nyilvántartási szám (KRS): 0000541722, adószám (NIP): 9291353356, országos kereskedelmi nyilvántartási szám (REGON): 970569861, alaptőke: 2,000,000.00 zł (továbbiakban "Szervező").
3. Az Akció az https://www.ecipo.hu webáruház közvetítésével valósul meg.
4. A promóció csak azoknak szól, akik a megadták e-mail címüket Szervezőnek annak érdekében, hogy ezen a csatornán feliratkozzanak a webáruház hírlevelére. Az akció Szervezője nem később, mint 2 nappal a feliratkozás után elküldi a felhasználó által megadott e-mail címre a kedvezménykódot.

 

II. Az Akció felhasználási feltételeinek tárgya

1. Az Akció tárgya a kedvezmény felhasználása a vásárló által a jelen Szabályzatban meghatározott feltételek mellett. A 2800 forint értékű kedvezménykód a termék eredeti bruttó árát csökkenti, amely ár megtalálható a webáruház kínálatában (továbbiakban: kedvezmény)
2. A kedvezmény nem használható fel

a) a leértékelt termékekre (olyan termékekre, melyek ára már az akció előtt csökkentve lett, a leértékelt termékek a https://www.ecipo.hu/szuro:akcio.html linken érhetők el)
b) Az akcióból kizárt márkás termékekre, amelyek listája itt található: ecipo.hu/akciobol_kizart_markakc) Olyan termékere, amelyek árát már kuponok, utalványok, akciók, kedvezmények, árengedmények vagy más különleges ár vagy termékajánlatok fedezték.

3. A Kedvezmény felhasználására feljogosító vásárlás minimális értéke 25000 forint.
4. Az Akció visszavonásig érvényes a 13. pont alapján.
5. Az Akcióban való részvétel önkéntes és ingyenes (vagyis a Termékek megvétele az Akció keretein belül a Résztvevők számára nem jár semmilyen többletköltséggel, mint az adott termék megvásárlásának és kiszállításának költsége).
6. Az Akcióban való részvételhez az Akció időtartamán belül szükséges:

a) Feliratkozni a Hírlevélre a Szabályzat feltételei szerint;
b) az Akció feltételeinek megismerése és elfogadása;
c) legalább 25000 forint értékű megrendelést leadni az Akció időtartama alatt;
d) a megrendelés véglegesítése előtt – a Koszárban – a Résztvevőnek be kell írni a Szervezőtől kapott kódot, amely feljogosítja a Résztvevőt a Kedvezmény felhasználására. A megrendelés leadása után a kedvezménykód nem használható fel.       

7. Az Akció nem vonható össze más kedvezményekkel, leárazásokkal, árengedményekkel, kiárusításokkal vagy akciókkal, melyek a webáruházban találhatók, kivéve, ha az adott akciónál, kedvezménynél, leárazásnál stb. nincs feltüntetve.
8. A kedvezmény oly módon kerül felhasználásra, hogy a promóció Résztvevője által a webáruházban vásárolt termék vagy termékek normál árát a Kedvezmény összegével csökkenti, azaz 2800 forinttal, az eredeti termékárból számítva. A promóció nem foglalja magában (nem csökkenti) az online áruházban a Promóció részeként vásárolt Termékek szállítási költségeit, amelyeket a Promóció Résztvevője teljes egészében visel.
9. Több termék egyidejű vásárlása esetén a Kedvezmény a termékek összárából kerül levonásra. Amennyiben az Ügyfél visszaküldi az Akció keretében megvásárolt Terméket, abban az esetben a Szervező csak a Termékért ténylegesen kifizetett árat téríti vissza az Ügyfélnek (az érték alapján csökkentve, vagy a Kedvezmény értékével arányban). Abban az esetben, ha az Akció Résztvevője nem küldi vissza az Akció keretében használt kóddal vásárolt összes terméket, akkor a Kedvezmény értékével arányos visszatérítést kap.
10. Az Akció időtartama alatt minden Résztvevő csak egy alkalommal használhatja fel a Kedvezményt.
11. A Szervező által a Akció részeként biztosított Kedvezményt nem lehet készpénzre váltani vagy más fizetési eszközre cserélni, illetve a kedvezmény nem átruházható.
12. Az Akció Résztvevőjének joga van élni a Kedvezménnyel, de nem kötelessége.
13. Az Akció Résztvevője a jelen promóciós feltételekben meghatározott feltételek mellett élhet a kedvezménnyel annak kézhezvételétől számított egy éven belül.

 

III. Reklamációk, panaszok

1. Minden, az Akcióval kapcsolatos reklamációt és panaszt a Résztvevők az info@ecipo.hu-n tudnak bejelenteni, vagy levélben az MODIVO S.A. ul. Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra címen (továbbiakban: Reklamáció).
2. A reklamáció bejelentésénél arra kérjük a Résztvevőket, hogy adják meg a nevüket, elérhetőségüket (pl. email, vagy telefon), valamint a reklamáció, illetve panasz leírását.
3. A reklamáció bejelentésétől számított 5 napon belül a Szervező köteles választ küldeni az Akció Résztvevőjének.
4. A reklamációkat a Szervező vizsgálja ki jelen Szabályzat alapján.

 

IV. Záró rendelkezések

1. Az itt jelenlévő szabályzat a következő URL-en érhető el: https://www.ecipo.hu/kedvezmenykod_hirlevel és 2021.01.21-től van érvényben.
2. Ha csak a kontextusból nem következik más, a jelen Szabályzatban nagy betűkkel írt kifejezések jelentése a webáruház szabályzatában megadott jelentéssel rendelkeznek, amely a következő címen érhető el: https://www.ecipo.hu/felhasznalasi-szabalyzat
3. A szervező fenntartja a jogot az Akció Feltételeinek megváltoztatására olyan jelentős ok(ok) miatt, mint (zárt katalógus):

a) az  Akció feltételeit, szabályait és szervezését szabályozó jogi rendelkezések megváltozása, amelyek befolyásolják a Szervező és az Akció résztvevőinek kölcsönös jogait és kötelezettségeit;
b) az Akció lefolytatásának módjában technikai vagy technológiai okokból bekövetkező változások 
c) a szolgáltatásnyújtás módjában kizárólag technikai vagy technológiai okok miatt bekövetkező változások
d) az Akció szabályzat hatálya alá tartozó szolgáltatások körének vagy szolgáltatásának megváltozása, az Eladó által az Akció szabályzat hatálya alá tartozó meglévő funkciókon vagy új, módosított vagy visszavont szolgáltatásokon keresztül.

4. Az Akció feltételeinek megváltozása esetén a Szervező az Akció feltételeinek egységes szövegét a weboldalán teszi közzé.
5. A promóciós feltételek módosításai attól a pillanattól kezdve érvényesek, amikor azokat egyértelműen feltüntetik és elhelyezik a webáruház honlapján. A Kedvezményes feltételek jelenlegi megfogalmazásukban arra a Kedvezményre vonatkoznak, amelyek a fenti II. bekezdés 13. pontja szerint a promóciós feltételek megváltoztatásakor is érvényesek.

 

Archívum:
2022-01-20

fel
«
»