Kosár  (0)

Lloyd cipő választékunk

Aktív szűrők:

  • Márka:  Lloyd
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Elegáns és stílusos férfi cipő Lloyd különleges és fontos alkalmakra

A cipő minden öltözékben alapvető szerepet játszik. Végtére is, a megfelelő lábbeli gyorsan feltunningolhatja a megjelenést, pontosan ugyanúgy, ahogy egy rossz választás sokat ronthat az összhatáson. Tehát, ha stílusosan szeretne megjelenni, fontos, hogy kéznél legyen a megfelelő cipő, amely tökéletesen kiegészíti az összeállítását. Szerencsére vannak a piacon tipikusan olyan márkák, amelyek megfelelő irányba navigálnak, ha különleges és fontos alkalmakról van szó. A Lloyd klasszikus cipő felhozatala pontosan ilyen. Az ügyintézéstől a hivatalos gálán való részvételig professzionálisan koordinálja a stílusos cipők választékát, így egy Lloyd lábbeli bizony minden trendi divatdiktátor gardróbjában alapfelszereltség. Önnek van legalább egy cipő Lloyd alternatívája?

Lloyd lábbeli – esküvőkön, születésnapokon és egyéb tartalmas ünnepségeken viselhető a leginkább

Vajon melyik lábbeli állta ki leginkább az idő próbáját? A trendek jönnek-mennek, de van azért egy pár kitartó stílus, amely egyhamar nem tűnik el a körforgásból. Egyesek, mint például az Oxfordok, a századforduló emlékei, méltán elnyerték a formális lábbeli-sztár titulust. Na, ezek az időtlen darabok azok, amikből mindenkinek birtokolnia kell néhányat. A divat folyamatos hajszolása helyett sokkal fontosabb, hogy legyen néhány pár valóban sokoldalú cipő a szekrényében, amelyeket akár évekig viselhet – és jól nézhet ki bennük. Nem számít, milyen formális alkalmat mutat a naptár, egy Lloyd férfi cipő és persze a női cipő Lloyd szortimentje is, mindig megbízható alkalmi lábbeli választás. Az Ecipo.hu azt tanácsolja, hogy keressen Ön is egy minőségi párat – ezek a cipők végül is a különleges pillanatokra vannak fenntartva, tehát jól kell kinézniük, és persze emellett kényelmet is kell biztosítaniuk a használójuknak. Ha vigyáz rájuk, egy pár ilyen cipő könnyen kitarthat akár egy életen át. Bárcsak ugyanezt mondhatnánk egy öltönyről vagy egy kosztümről is, ugye? Mert hát a derékbőség az életkor előrehaladtával változik, még jó, hogy a cipő mérete nem.

Brogue a Lloyd-tól – időtlen klasszikusok férfiaknak és nőknek, akik a legjobbat szeretnék mutatni

Mint oly sokféle cipő, a brogue is sokkal praktikusabb és funkcionálisabb darab volt régen, mint ahogy ma viseljük. A lyukak a brogue lábbelikben eredetileg azért voltak, hogy segítsék a víz elvezetését a sáros és mocsaras ír terepeken történő átkelések során. Ma egy kicsit már nagyobb tisztelettel gondolunk erre a típusra. Remélhetőleg Ön a sarat jól állva, de mégsem térdig sárban viseli majd az Ecipo.hu-n választott párat. Formális alkalmakra válasszon sötétbarna brogue-kat, hétköznapokra pedig preferálja a világosabb árnyalatokat. A fekete brogue cipők öltönyökkel működnek a legjobban. A Brogue Lloyd kínálata időtlen klasszikusokat kínál, érdemes csekkolni a választékot. Brogue vásárlásakor ne feledje, hogy minél inkább roncsolódik a cipő, annál kevésbé formális!

Lloyd cipők – gyakran ismételt kérdések

Lloyd cipő – hol lehet megvásárolni?

Az Ecipo.hu online vásárterében. A cég már több mint 20 éve van jelen a piacon, gondosan válogatott hazai és külföldi márkák termékeivel, köztük a Lloyd cipők kollekciójával. Idényszerű árkedvezményekkel és rengeteg vásárlási élményt fokozó szolgáltatással állnak a vásárlók rendelkezésre, így érdemes benézni hozzájuk.

Lloyd – mi ez a cég?

A Lloyd céget 1888-ban alapították Brémában, és 1942 óta a németországi Sulingenben van a központja. A cég prémium cipőit mintegy 2800 értékesítési ponton árusítják világszerte, köztük az Ecipo.hu webáruházában is. A megkülönböztető jegyként szolgáló piros csík 1968 óta díszíti minden Lloyd cipő talpát.

fel
«
»