Kosár  (0)

Marc O'Polo

Aktív szűrők:

  • Márka:  Marc O'Polo
Törölj ki mindent
Akció
Prémium
Újdonság

Marco Polo cipők – elegáns, kényelmes és időtlen stílus

A Rolf Lind és Göte Huss által alapított skandináv eredetű márka a hatvanas években kezdte meg működését. A Marc O'Polo márkát ezen kívül igen keveseknek kell bemutatni részletesebben. A prémium minőségű skandináv eleganciát továbbgondoló minőségi márka nem csak a fenntarthatóság mellett tette le a voksot, hanem a legmagasabb szintű stílusosság mellett is. Ez pedig világszerte jól ismert. Filozófiájuk szerint ugyanis a fast fashion világának véget kell vetni. Olyan ruhákat és cipőket kell gyártani, amelyek még évtizedek múlva is divatosak lesznek, és bizony fogják őket hordani. Pont addig, amíg valóban el nem rongyolódnak. A Marc O'Polo esetében ez sok-sok év lehet, ami egyáltalán nem baj, ha megnézzük milyen szerethető és stílusos cipői és ruhái vannak. A márka cipői és ruhái kiváló anyagokból készülnek, amelyek között a természetes anyagok használata kiemelkedő. Nem is véletlen, hogy a legtöbb fenntarthatóságot támogató vásárló a Marc O'Polo márkát választja.

Marco Polo cipő – időtlen karakter minden outfitben

Habár természetesen a márka is felül minden évben a szezon trendvonatjára mégsem mondható el róla, hogy mulandót alkotna. Igyekszik az aktuális trendeket úgy alakítani, hogy azokból valóban maradandó stílus kerekedjen. Ezért az épp most divatos platform sneakerek megtervezését is úgy oldották meg, hogy az garantáltan stílusos maradjon még tíz év múlva is. A Marc O'Polo márkában tehát egyáltalán nem lehet csalódni. Aki valóban olyan cipőt keres, ami hosszú évekig megőrzi majd újszerű állapotát, fenntartható és még évek múltán is divatosnak számít majd, jó helyen jár ha náluk keresgél. A márka cipői szinte a legtöbb outfithez remekül állnak. Egy elegáns bőr Marc O'Polo cipő már csak a márka releváns mivolta miatt is még a legegyszerűbb skinny farmert is rendkívül elegánssá teszi. Aki egy ilyen márkájú cipőben jelenik meg, arra még véletlenül sem fogják azt mondani, hogy nem ad magára. A Marc O'Polo ugyanis egyet jelent a stílusossággal. Mivel egy igen ismert márkáról van szó, ezért már a márkajelzés is mutatja a szemlélő felé, hogy a márka viselője igenis ad az eleganciára és a minőségre.

Marco Polo – a tökéletes ötlet a megjelenés teljessé tételéhez

A Marc O'Polo többféle cipőt gyárt. Ezek között jócskán akadnak fiatalos, sportos és vagány darabok, de a végletekig elegáns fazonok is. A modellek között jól megfér egymás mellett a vagány bakancs, a merész női platform és a kifinomult loafer vagy épp oxford is. Nem kell nagyon válogatnunk, ha egyszerre többféle stílusú modellt is szeretnénk választani. A kínálat annyira teljes körű és mégis egybevágó, hogy egész kapszula kollekcióra valót tudunk majd magunknak összeállítani a kiválasztott cipőkből. Ugyanis a cipő Marc O'Polo által gyártva valamilyen szinten egymásra is reflektál. Egységes és harmonikus megjelenéssel tulajdonképpen egymás mellett is összeillően mutatnak.

Marco Polo márka – gyakran ismételt kérdések

Melyik Marco Polo cipőt válasszam?

Mindenképp azt, amelyik megy a saját ízlésünkhöz. A Marc O'Polo számtalan stílusban gyárt cipőket, mégis egy dolog összeköti őket: az pedig a sikkes elegancia. Ez az elegancia van ahol lázadó, vagy vagány, de mindenképp ott rejlik benne a Marc O'Polo elegáns esszenciája.

Milyen Marco Polo cipőt válasszunk ruhához?

Balerinát, platform szandált vagy egy men platform sneakert is választhatunk bármely női ruhákról. Na és persze a magassarkúkról se feledkezzünk meg, de vagány lehet egy csinos Marc O'Polo csizma is.

fel
«
»