Kosár  (0)

Marco Tozzi cipő választékunk

Aktív szűrők:

  • Márka:  Marco Tozzi
Törölj ki mindent
Akció

Marco Tozzi cipő – sportos elegancia minden nőnek

A Marco Tozzi cipőket és kiegészítőket több mint hetven országban árusítják világszerte. Minőségét az az elhivatottság garantálja, amelyet maga a névadó-alapító fogalmazott meg. Termékeivel olyan stílusos nőknek tervez, akik kedvelik az eleganciát, de ódzkodnak a megszokott és szinte már unalmas formáktól. Ezért a márka cipői egyszerre stílusosak és különlegesek olyan módon, hogy azok még megmaradnak a sikkes határokon belül. Anyaghasználata rendkívül változatos. A természetes cserzett vagy nubuk bőrön át a különféle lakk-, textil- és farmeranyagokig bárki megtalálja közte a szívéhez közel álló darabokat. Kollekcióival a legnagyobb divatházak nyomdokait követi. Még sportos stílusú cipőivel és táskáival is egyfajta fennkölt eleganciát képvisel, amely mellett nehéz közönyösen elsétálni. A Marco Tozzi cipők egyszerre stílusosak és kényelmesek. Utóbbi az olyan innovatív technológiáknak köszönhető, amelyek például elnyelik a láb becsapódását, vagy memóriahabszerűen fokozzák a talpak kényelmét. Magassarkú esetén ez különösen előnyös, ezért a sarokkal rendelkező Marco cipők modelljei a legkényelmesebbek közé tartoznak ebben a kategóriában.

Marco Tozzi – egy jól ismert márka cipője a városba és munkába járáshoz

Az egyébként németországi székhellyel rendelkező cég a hetvenes években alakult, és kifejezetten olyan nők számára gyárt cipőket, valamint táskákat, akik szeretik a stílust egyediséggel és finom játékossággal kombinálni. A klasszikus fazonok mellett ezért olyan egyedi formákkal és dizájnnal is találkozhatunk, amelyek közel sem hozzák a megszokott és már szinte unalmas megoldásokat. Pontosan ezért a cipők Marco Tozzi tervezéssel sosem mennek el a hirtelen felkapott, aztán már jövőre ódivatúvá váló fast fashion irányába. Jól megtervezett lépésekkel elegyítik a stabil, stílusos darabokat a különféle divatkorszakok aktualitásával.

Marco Tozzi szandál – melyiket válasszuk nyári szettünkhöz?

A nyári cipők Marco Tozzi által megálmodott modelljeivel az idei szezonban sem nagyon lőhetünk mellé. A nyárra hordható lábbelik abszolút hozzák az idei trendek slágereit, amelyek a natúr természetes anyagokat, a bézs színeket és a retro stílusvilágot tükrözik. A márka divatos cipői finoman és ízlésesen hozzák ezeket a divatformációkat. Pont ezért azoknak is ajánlott választani a közülük, akik nem a hirtelen felkapott trendek hívei, és inkább a jól bevált örökdivat modelljeit részesítik előnyben. Ebből adódóan a Marco Tozzi szandálok sokféle stílust képviselve nyújtanak széles választékot a vásárlók számára. A klasszikus darabok mellett igazi retro hangulatot adnak a különféle nubuk bőr klumpák, amelyek minden ruhával és nadrággal remekül összepárosíthatóak. Ezek egyaránt megtalálhatóak elegáns természetes, illetve vidám cukorkaszínekben is – így bármely stílus kedvelői elégedettek lehetnek.

Marco Tozzi cipők – gyakran ismételt kérdések

Marco Tozzi – milyen márkáról van szó?

A németországi alapítású márka egyértelműen az időtlen stílusosság mellett tette le a voksát. Ebből adódóan nem igazán jellemző rájuk a fast fashion szemlélet. Cipői és táskái minőségi, elegáns módon szeretnék megfogni az egyedi stílusosságot kedvelő célközönséget.

Marco Tozzi cipő – milyen méretet válasszunk?

Amely megfelel a saját lábméretünknek, viszont érdemes ilyenkor odafigyelni a lábszélességre is. A manapság oly divatos keskeny lábfejű cipők esetében mindig jobb szem előtt tartani, hogy széles lábfej esetén is megfelelően kényelmesek legyenek.

fel
«
»