Kosár  (0)

New Balance 997

Aktív szűrők:

  • Kollekció:  NB 997
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

New Balance cipők: a régmúlt divatja által inspirálva – a ma gyönyörűségei

A New Balance cipők igencsak nagy múltra tekintetnek vissza, hiszen már a kilencvenes években is rendkívüli népszerűségnek örvendtek a sportolók és az utcai embereinek körében egyaránt. Ikonikus cipői ma is nagy számban készülnek, amin egyáltalán nem csodálkozhatunk, hiszen méltán állíthatjuk, hogy örök stílust képviselnek. Mindemellett pedig olyan magas minőséget prezentálnak, amely a legkeményebb edzések alatt is tökéletesen megállja a helyét. Ráadásul mindennek tetejébe a New Balance külön figyelmet fordít mindként nemhez tartozó vásárolóira. A női New Balance cipők például olyan kifejezetten csajos, mégis elegáns dizájnnal készülnek, amely révén szinte bármely hölgy talál majd a ruhatárába illőt a márka darabjai között. A férfi New Balance cipők pedig ugyanazt a széles választékot nyújtják az urak számára, mint amit a hölgyeknek is kínál maga a márka. Tehát mindenképp megéri körülnéznünk, hiszen a New Balance-al biztosan nem fogunk mellélőni – akár sportoláshoz, akár csak utcai viselethez keresünk egy pár mutatós sportcipőt.

New Balance sneakerek – a legújabb technológia a lábak kényelméért

A New Balance cipői viszont más okból kifolyólag is népszerűek a piacon. A prémiumminőséget képviselő márka ugyanis a legújabb technológiák felhasználásával igyekszik olyan innovatív kialakítást adni cipői számára, amely garantáltan gondoskodik a legmagasabb fokú kényelemről. E mellé ráadásul rendkívüli strapabíróság is társul, pontosan olyan, amelyet a professzionális edzőcipőtől jogosan elvárhatnánk. A New Balance sneakerek tehát nem csupán divatos, esztétikus lábbelik, de olyan hihetetlen kényelmet is garantálnak viselőik számára, amely miatt biztosan senki nem fog csalódni az amerikai minőségben. Erre pedig különösképp megéri odafigyelnünk, ha épp gyermekünk számára szeretnénk lábbelit vásárolni, hiszen a kicsik fejlődésben lévő lába könnyen sérül a különféle erőhatásoktól – ami olykor maradandó problémákhoz vezethet. A New Balance gyerekcipők viszont ugyanolyan aprólékos odafigyeléssel készülnek, mint a már fentebb is említett felnőtteknek készült darabok. Tehát felelős szülőként egy-egy ilyen gyerekcipővel biztosak lehetünk abban, hogy valóban gondoskodunk gyermekünk egészségéről.

New Balance 997 kollekció – az ikonikus cipők története

Ha pedig a márka leghíresebb lábbelijeire vagyunk kíváncsiak, akkor az minden kétséget kizáróan a New Balance 997 lesz. Ezek a sportcipők egészen a kilencvenes évek legelejére tehetőek, amikor is a különféle sneakerek egyre elterjedtebbé váltak az utca emberének viseleteként. Az amerikai márka egy olyan kollekciót állított fel 1991-ben, amely az új talpkészítési technológiának köszönhetően valóban kiemelkedő minőséget jelentett. A sportolók hamar el is kapkodták ezeket, amelyek a jóvoltukból szépen lassan beszivárogtak a mindennapi ruhatárakba is. A férfi New Balance 997 darabok akkoriban még jóformán csak szürkében készültek, viszont mára már igencsak széles színválasztékkal találkozhatunk köztük. A márka ugyanis a többi riválisával ellentétben amerikában centralizálta a különféle gyártási folyamatokat, amely miatt része lett az amerikai életérzésnek. Még a volt elnököt, Bill Clintont is láthattuk már párszor New Balance 997-ben kocogni. A női New Balance 997 esetében pedig nem is kérdéses a színválaszték sokszínűsége manapság.

New Balance – gyakran ismételt kérdések

Hogyan válaszd ki a New Balance cipők méretét?

Ahogyan más cipők esetében, a hagyományos üzletekben itt is a cipő felpróbálása jelenti a legjobb megoldást. Webáruházak esetében viszont a cipők mellett feltüntetett mérettáblázat nyújt segítséget ebben számunkra.

New Balance 997 – mi ezek a cipők?

A New Balance 997 a márka leghíresebb kollekciójának számít. Ezeket a cipőket különleges kialakítás és rendkívüli strapabíróság jellemzi.

fel
«
»