Kosár  (0)

New Balance férfi

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  New Balance
Törölj ki mindent

New Balance férfi

A New Balance az egyik vezető sportcipő gyártó, de gyárt ruházatot és sportkellékeket is. A kutatások szerint, az amerikai piacon a cég kétségtelenül piacvezetői pozíciót tölt be a leglojálisabb felhasználók körében, valamint az előkelő, második helyet, ha az értékesített cipők számáról van szó. Még a múlt évszázadban a fiatal angliai bevándorló, William J. Riley, egy speciális ívet tervezett, ami a fájó talpat tartotta. A cipőben alkalmazva, azonnal megemelte a felhasználók komfort érzetét és kényelmét, különösen a célcsoportét: rendőrökét és más szakmai csoportokét, akik sok sok órát töltenek talpon. A feltalálás rendkívül jól bevált, de a cég csak mérsékelt sikereket ért el, viszont megtartotta a pénzügyi stabilitását a soron következő három évtizedben. A múlt század ötvenes éveiben Riley lánya, Eleonóra, azt találta ki, hogy különböző szélességű cipőket kell gyártani, ami addig senkinek nem jutott eszébe. Végre a cipő nem szorította a lábat, és ezt a tényt nem csak a sportolók, hanem a cipők közönséges viselői is nagyra értékeltek. A cég végre szárnyra kapott, és világszerte elismert lett. 1976-ban, a New Balance cég által tervezett és piacra dobott 320-as cipőszéria elnyerte a legjobb futócipő címet, amit a neves szakmai lap, a „Runner’s World” ítélt oda. Mivel ez időben egybeesett a jogging növekvő népszerűségével, a futócipők kereslete szintén növekedett. Ami fontos, 2005-ben kiderült, hogy a New Balance több cipőt értékesített, mint a konkurencia, azon tény ellenére, hogy nem használ semmilyen márka nagykövetet a promóciós és marketing kampányaiban. Úgy tűnik, hogy a cég politikája, ami a új technológiák kutatásába történő befektetéseken alapul, sztárok megfizetése helyett, jól mérhető eredményt hoz.

Akció
Újdonság

New Balance – azonnali komfort és kényelem

A New Balance bátran nevezhető az egyik legnépszerűbb cipőmárkának. A története 1906-ban kezdődött, William J. Riley alapította. A márka a lábbelik tervezése során arra törekszik, hogy a lehető legnagyobb stabilitást és kényelmet biztosítsa a viselői számára. A New Balance lábbelik olyan talpbetétekkel vannak ellátva, melyek tökéletesen illeszkednek a talpak alakjához. Könnyű kialakítással rendelkeznek és jól illeszkednek a láb anatómiai felépítéséhez ezek a cipők. Ráadásul a New Balance lábbelik esetében a talpbetét hosszát és szélességét is ki lehet választani. Kezdetben futócipőket gyártott a cég, de a termékei mára a városi stílus ikonikus elemei lettek.

A tökéletes New Balance sportcipő – könnyű, kényelmes és divatos

Nem véletlen, hogy Steve Jobs is nagy rajongója volt a New Balance márkának. Ez a tény is mutatja, hogy a márka mára meghódította az egész világot. New Balance-cipőt választott 1975-ben a Runner’s World magazin az év futócipőjének. Számos országban jelen van a márka, és több mint 100 éves múlttal rendelkezik. Termékei sportolás közben, valamint a rohanó hétköznapok során egyaránt megállják a helyüket. Tökéletes kényelmet, valamint megfelelő támasztást biztosítanak a férfi New Balance cipők. Mindemellett rendkívül strapabíróak a minőségi anyaghasználatnak és a megbízható gyártási technológiának köszönhetően.

Férfi New Balance – a sportos stílus szerelmeseinek

A New Balance férficipő kiváló választásnak bizonyul a sportos stílus szerelmeseinek. Nagy hangsúlyt fektet a márka a megjelenésre, melynek köszönhetően dizájn tekintetében is rendkívül széles a választék. Egyszerű, letisztult, klasszikus változatok és különleges, vagány lábbelik egyaránt találhatóak a kínálatban. Így mindenki könnyen megtalálhatja a számára legideálisabb változatot. A speciális kialakításnak köszönhetően azok is bátran választhatják ezeket a lábbeliket, akik lábfájdalmakkal küzdenek a mindennapok során. Ugyanis minden egyes New Balance cipő minden helyzetben megfelelő támasztást biztosít, valamint stabilan tartja a lábfejet és a bokát.

New Balance cipők – az Ecipo.hu legkelendőbb kollekciói

Kifejezetten népszerű változat a New Balance 574, a New Balance 997 és a New Balance 327. Ezek a lábbelik stílusosak és modernek, nagy népszerűségnek örvendenek. A különleges kialakításuknak köszönhetően az egésznapos viselésük sem okoz problémát. Ez köszönhető többek között a minőségi anyaghasználatnak és a megbízható gyártási technológiának. Továbbá tartós és strapabíró minden New Balance cipő, illetve biztosítja a kényelmet és a stílusos megjelenés. Ezek a lábbelik az időjárás viszontagságainak is tökéletesen ellenállnak. Színes, extravagáns, valamint letisztult és egyszerű darabok egyaránt találhatóak a kínálatban. Bármilyen összeállításhoz található olyan New Balance lábbeli, amely tökéletesen passzol hozzá.

New Balance – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell New Balance méretet választani?

A New Balance cipők hosszúságban és szélességben is eltérnek. A méretüket tekintve hat különböző szélességben kaphatóak. Ennek a lehetőségnek köszönhetően nemcsak a lábbelik hosszúságát lehet kiválasztani, így sokkal könnyebb megtalálni azt a változatot, mely tökéletesen illeszkedik a láb méretéhez és formájához.

Hogyan kell megtisztítani a New Balance cipőt?

A New Balance cipő tisztításakor körültekintőnek kell lenni, hiszen kiváló minőségű anyagokból készül. Minden esetben lépésről lépésre követni kell az útmutatóban megadott utasításokat.

fel
«
»