Kosár  (0)

New Balance női

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  New Balance
Törölj ki mindent

New Balance női

A New Balance az egyik vezető sportcipő gyártó, de gyárt ruházatot és sportkellékeket is. A kutatások szerint, az amerikai piacon a cég kétségtelenül piacvezetői pozíciót tölt be a leglojálisabb felhasználók körében, valamint az előkelő, második helyet, ha az értékesített cipők számáról van szó. Még a múlt évszázadban a fiatal angliai bevándorló, William J. Riley, egy speciális ívet tervezett, ami a fájó talpat tartotta. A cipőben alkalmazva, azonnal megemelte a felhasználók komfort érzetét és kényelmét, különösen a célcsoportét: rendőrökét és más szakmai csoportokét, akik sok sok órát töltenek talpon. A feltalálás rendkívül jól bevált, de a cég csak mérsékelt sikereket ért el, viszont megtartotta a pénzügyi stabilitását a soron következő három évtizedben. A múlt század ötvenes éveiben Riley lánya, Eleonóra, azt találta ki, hogy különböző szélességű cipőket kell gyártani, ami addig senkinek nem jutott eszébe. Végre a cipő nem szorította a lábat, és ezt a tényt nem csak a sportolók, hanem a cipők közönséges viselői is nagyra értékeltek. A cég végre szárnyra kapott, és világszerte elismert lett. 1976-ban, a New Balance cég által tervezett és piacra dobott 320-as cipőszéria elnyerte a legjobb futócipő címet, amit a neves szakmai lap, a „Runner’s World” ítélt oda. Mivel ez időben egybeesett a jogging növekvő népszerűségével, a futócipők kereslete szintén növekedett. Ami fontos, 2005-ben kiderült, hogy a New Balance több cipőt értékesített, mint a konkurencia, azon tény ellenére, hogy nem használ semmilyen márka nagykövetet a promóciós és marketing kampányaiban. Úgy tűnik, hogy a cég politikája, ami a új technológiák kutatásába történő befektetéseken alapul, sztárok megfizetése helyett, jól mérhető eredményt hoz.

Akció
Újdonság

Női New Balance – univerzális lábbeli minden alkalomra

A női New Balance az a stílus, ami a mindennapokban bármikor és mindig bevethető, mégpedig a maximális siker reményében. A gyártó nem ígér kevesebbet az elismerésnél, a bókoknál, azaz a hiánytalan helytállásnál. Vajon erre tényleg képes egyetlen egy pár lábbeli? Igen, legalábbis a márka értelmezésében mindenképpen. Hogy miért akkora szó, ez a számos területen borítékolható eredményesség? Azért, mert így elegendő egyetlen egy pár cipővel gazdagítanod az életedet ahhoz, hogy bármely helyzetben a legjobb formádat tudd hozni. Na jó, azért az meg már más kérdés, hogy a New Balance női cipők közül nem olyan egyszerű választani, különösen nem egyetlen egy párt. Mert hogy a kollekciók figyelemért kiáltanak és kétségtelenül lenyűgözőek. Arról nem is beszélve, hogy az univerzalitásuk nem úgy értendő, hogy annyira semlegesek, vagy éppen olyannyira hiányzik belőlük a karakter, hogy sok vizet nem zavarnak. Dehogy. Épp ellenkezőleg. Olyan egyediséget képviselnek és testesítenek meg, ami pontosan utánozhatatlansága miatt teljesíthet az élen bármely élethelyzetben. Ez a titok, ami amúgy nem is akkora rejtély, hiszen elegendő csak végignézni mindazt a kellemet, amit a gyártó kínál.

Női New Balance sneaker – kényelem a lábnak

A női sneaker New Balance megismerésre méltó, sőt továbbmegyünk: felhúzásra és hordásra, hordásra, hordásra. Hogy miért? A válasz roppantul egyszerű és amúgy magától értetődő mindazok számára, akik már felpróbálták amit a márka ígér. Szóval azért a használat az egyetlen út, mert a New Balance női sneaker ellenállhatatlanul kényelmes. Egyszerűen öröm benne lépkedni, még akkor is, ha hosszú-hosszú órákról vagy éppen tornyosuló kilométerekről van szó. Ez a cipőfajta eredetileg amúgy is azért született, hogy megkönnyítse azoknak a dolgát, akik különböző pályákon, akár sportolás közben teszik próbára a cipőiket. Aztán ahogy az lenni szokott a típus a nagyközönségnek is vonzóvá vált, ezért aztán hirtelenjében specifikus variációból keresett darabbá alakult. Még jó, hogy erre a fejleményre a gyártó is lecsapott, így aztán a komfortosságot támogató tulajdonságokhoz hozzáadott egy jó adag stílusosságot is, ami meg úgyis a sajátja már kezdetek óta. Így jöhetett létre az az egyediség, ami a típus elvitathatatlan előnye.

New Balance női sneaker – textil minden évszakhoz

Lassan a tél búcsút int, úgyhogy jöhetnek a tavaszi és nyári lábbelik. És igen, jöhet a márka kínálata. De vigyázat! Tényleg nem túl könnyű feladat csupán egyetlen egy variációra igent mondani. Mert a látvány finoman szólva is vonzó. És akkor még a tapasztalás adta bizonyítékokról nem is beszéltünk. Szóval ha úgy érzed, hogy a cipős szekrényed még kicsit hiányos, elférne benne egy-két divatos és évszakhoz illő modell, akkor felesleges tovább keresgélned. A lehető legjobb helyen jársz a márka háza táján. Kezdődhet is a válogatás! Konkrétumok nélkül, amikben bizonyos lehetsz az a maximális minőség, kényelem és trendiség. Ennél több érv nem is kell!

New Balance női modellek – gyakran ismételt kérdések

Hogyan tisztítsuk meg a női New Balance cipőket?

Csak könnyedén és egyszerűen! De tényleg! A márka lábbeliivel kapcsolatban ezek a legjobb tanácsok, ugyanis úgy fejlesztette ki a gyártó a cipőit, hogy azok könnyen tisztíthatóak, s különösebben nem igényelnek extra törődést, odafigyelést. Különösen ilyen egy New Balance női fekete cipő.

New Balance női cipők – hol lehet ezeket megvásárolni?

Az Ecipo.hu oldalán a lehető legjobb helyen jársz! Az eredetiség, a széles választék, a kedvező ajánlatok, a gyors kiszállítás egyformán az örömteli vásárlást és egymásra találást támogatják.

fel
«
»