Kosár  (0)
Benned ott van a szenvedély,
nálunk pedig terepfutó cipő
Futócipők aszfaltra, terepre, valamint start cipők: ismert márkák csúcsmodelljei
Egy futóbogarat elkapni nem jelent különösebb nehézséget. Kicsit nagyobb kihívást jelenthet azonban a megfelelő szett összeállítása, főleg a különböző körülmények között is megfelelő futócipő kiválasztása. Milyen futócipőt érdemes beszerezni, hogy az edzésed minél eredményesebb és kielégítőbb legyen?
Olvass tovább
Túracipők: melyiket válasszuk? Három csúcsmárka az ecipo.hu-n
A gyakran hegyi cipőnek is nevezett túracipő az egyik legtartósabb cipőfajta. Nincs ebben semmi különös: hiszen ennek a cipőnek muszáj minden körülmények között bizonyítania – a meredek hegyi ösvényeken és a legzordabb terepeken is, a bozótos, buja növényzetek között és ha szükséges, sík terepen is.
Olvass tovább
Milyen túracipőt válasszunk? Tippek kezdőknek
A túrázás során nehéz terepeken barangolunk, ezért a cipőválasztás semmiképpen nem lehet véletlenszerű; a kényelem és a megfelelő tartás biztosítása alapvető szempont. Tanácsot adunk abban, milyen túracipőt válasszunk, hogy sokáig élvezhessük benne a túrázást, még a kifejezetten embert próbáló körülmények között is.
Olvass tovább
Melyik zoknit válasszuk a túrabakancshoz?
Hegyi kirándulásra készülsz? Ha már rendelkezel a megfelelő outdoor cipővel, akkor érdemes hozzá funkcionális túrazoknit választani. Nem elég, hogy maximális kényelmet biztosít a lábadnak, még a fájdalommal járó horzsolások kockázatát is minimálisra csökkenti. Ez az utolsó dolog, amire vágynál egy hosszú, nehéz terepen való túra során.
Olvass tovább
fel
«
»