Kosár  (0)

Nike Air Max

Aktív szűrők:

  • Technológia:  Air Max
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Férfi és női cipők a jól ismert Nike Air Max márkától – fedezd fel a bestsellereket

Játsszunk egy kicsit az asszociációkkal, vagyis mi jut eszedbe az ablak a talpban cipőkről? Na, mi volt az első gondolatod? Air Max 90 vagy Air Max 1? Persze a Nike sok más változatot is kiadott az ikonikus Nike Air Max line-ban, de ez a kettő abszolút klasszikus. Szerinted a híres ablak ötlete a stylistok fejében született, vagy a légzsák technológia feltalálója volt annyira büszke rá, hogy úgy érezte, meg kell, mutassa a világnak? Hiszen ez a rendkívül tartós és hatékony párnázási rendszer, mint később kiderült, forradalmasította a sportcipőgyártók világát. Az ötletgazda valószínűleg a csontjaiban érezte, ezért helyezte el találmányát a cipő oldalára, ami valóban egy kis ablak minden Air Max Nike talpában. Persze nem biztos, hogy így volt, ez csak a mi elméletünk. Hogy hogy zajlott valójában? Igazából nem is számít annyira. A lényeg, hogy igazán menő lett a lábbeli. A cipő nagyon kényelmes, az egyedülálló párnázási technológiának köszönhetően ízületeink kicsit fellélegezhetnek, és persze nagyon jól néz ki. Nem csoda, hogy a sok évvel ezelőtti első Air Max megjelenés után újra visszatértek a színre, és ráadásul micsoda robajjal. Te? Melyik Nike Air Max cipő kalibert rakod az ecipo.hu-s kosaradba?

Nike Air Max cipő – mitől különleges az Air Max technológia?

Az első modelltől kezdve a Nike Air Max cipőket nehéz összetéveszteni másokkal. A légzsák és a cipő hátulján lévő átlátszó ablak a teljes vonal kardinális elemei. Ma már nem sokkolnak senkit, de a maguk idejében rengeteg érzelmet keltettek. Ez egy rendkívül ellentmondásos lépés volt, ugyanakkor forradalmasította a sportcipők egész világát. Az Air Max tervezésének atyja Tinker Hatfield volt, aki 1981 óta állt kapcsolatban a Nike-val, és 1985-ben kezdett cipőt tervezni. Az Air Max megalkotásához az ihletet a párizsi Pompidou Központban található Modern Művészetek Múzeuma adta. Annak hatására, ahogy a Pompidou Központ feltárta az installáció elemeit, Hatfield úgy döntött, hogy leleplezi az eddig a talpba rejtett cipőpárnát. Persze maga a dizájn nem elég, így az Air Max sikere mögött a tervező mellett ott van egy mérnök, Marion Frank Rudy is, akit a Nike-nál való munkája előtt a repülési iparághoz kötöttek. Már az amerikai sportóriásnál dolgozva szabadalmaztatta a gázok poliuretán kapszulákba zárásának technológiáját, amely aztán az Air Max talp fő elemét képezte. Érdemes megjegyezni, hogy a talpban lévő gáz akkoriban nem volt új megoldás, az Air Max-ban viszont jelentősen megnövelték a térfogatát. Kiváló csillapítást nyújtott, még kemény, aszfaltos felületen is lehetővé tette a futást, sérülésektől és túlterheléstől való félelem nélkül. Nálad melyik a nyerő? Nike Air Max 720 vagy Nike Air Max 270?

Air Maxy Nike – keresd meg a számodra leginkább megfelelő modellt az ecipo.hu-n

Az Air Max technológia azonban nem csak holmi divathóbort volt. Még ma is az egyik legnépszerűbb sportcipő család a világon. Minden évben új modellek jelennek meg, és gyakran újra kiadják a régebbieket, amelyek mára rendkívül széles körben kultikussá váltak. Ennek a hatalmas szortimentnek köszönhetően mindenki megtalálhatja magának a tökéletes Nike Air Max-ot. Ha egyszer felveszed a lábadra, valószínűleg soha többé, nem akarsz majd más sportcipő után nézni. Csekkold az ecipo.hu Női Nike Air Maxy és Férfi Nike Air Max kínálatát, és keresd meg a számodra leginkább megfelelő modellt!

Nike Air Max – gyakran ismételt kérdések

Nike Air Max – hogyan kell tisztítani a Nike Air Max 720-at?

Száraz, puha sörtéjű cipőkefével távolítsd el a laza szennyeződéseket a külső talpról, a középtalpról és a felsőrészről. Majd készíts enyhe tisztítóoldatot, keverj össze meleg vizet kis mennyiségű enyhe mosószerrel vagy mosogatószerrel, és törölgesd át az egyes részeket.

Nike Air Max – megéri?

A kiskereskedelmi felárat a kereslet határozza meg, az Air Max drága, mert az emberek akarják! Az Air Max a teljesítményt garantáló sportcipőkből mára stílusikonná nőtte ki magát. Ha drágának tartod, várd meg az ecipo.hu követező Air Max promócióját, és vásárold meg egy nagyobb kedvezmény birtokában a kedvenc darabod!

fel
«
»