Kosár  (0)

Női bokacsizmák

A klasszikus lábbeli, a bokacsizma

Női bokacsizmák

Női bokacsizma a magabiztos nőiességhez

A stílusos bokacsizma klasszikusan az őszi és a tavaszi időszak egyi legkedveltebb cipőfajtája. Különösen igaz ez azoknak a nőknek a körében, akik nem félnek a mindennapokban feminin, egyúttal határozott oldalukat is felvállalni. A bokacsizma optikailag nyújtja a lábakat, és mivel rendkívül jól kombinálható darabról van szó, szinte bármilyen szettben megállja a helyét. Jó hír, hogy az online kínálatban a klasszikusan elegáns cipők mellett a lazább, sportosabb darabok is megjelennek. A Chelsea típusú, elasztikus betétes modellek mellett kifejezetten zordabb időjáráshoz tervezett bokacipőket és gumicsizmákat is találsz. Válassz egyet csapadékosabb napokra, egyet pedig a barátságosan napsütéses időszakra, vagy épp alkalmi szettedhez.

Hatalmas női bokacsizma választék online

Szánj időt bőven a kínálat átböngészésére: inspirálódj! Egyes modelleken a blokk típusú sarok a hangsúlyosabb stíluselem, míg más bokacsizma modelleket a vastag talp messziről is jól látható bordázottsága tesz figyelemfelkeltővé. A felsőrész anyaga legtöbb esetben természetes/ekológius bőr, nubuk vagy irha, így abban is biztos lehetsz, hogy itt csakis minőségi darabokról van szó. Webáruházunkban olyan népszerű bokacsizma márkákat vonultatunk fel, mint a Vagabond, a Tommy Hilfiger, a Tamaris vagy a Lasoczki. Tartsd szemmel női bokacsizma kínálatunkat, hogy a kiválasztott modell még nagyobb kedvezménnyel lehessen a Tiéd. Válaszd ki új kedvenceidet, és rendelj online még ma tetszőleges fizetési mód igénybevételével.

Akció
Prémium
Újdonság

A női bokacsizma királyi származása

Ennek a lábbelinek a megteremtője Viktória brit királynő volt, aki kényelmes cipőben akart lovagolni. Napjainkban az egész világon viselik ezt a típust, főként a férfiak, de a női változat is nagyon népszerű. Nem túl magas sarkú cipő, amelynek szára általában boka fölé ér. Kivételes tulajdonságuk az a tény, hogy általában gumiból van a talpuk - ez biztosítja a lábfej stabilitását nem csak lovagláskor, hanem akkor is, ha jeges, csúszós talajon sétálunk. A gumit még egy helyen alkalmazzák ennél a modellnél - a szár oldalain. Ezek a rugalmas betétek teszik lehetővé, hogy a cipőt gyorsan felvehessük. A női chelsea csizmán nincs sem cipzár, sem fűző. Minimalista formájuknak köszönhetően könnyen be lehet illeszteni bármilyen őszi-téli öltözetbe. Univerzális modellt keresel? Válassz fekete modellt. A barna is elegáns és a legtöbb ruhához illő változat.

Női bokacsizma különleges alkalmakra

A chelsea bőr bokacsizma a leginkább klasszikus forma a bokacsizmák között. Nagyon elegánsak és kiegészítik a formális öltözéket, pl. klasszikus kétsoros kabáttal a főszerepben. A hasítottbőr chelsea bokacsizma hétköznapra szóló ajánlatunk, pl. farmerrel és kockás inggel, de lenge ruhával is jó. Női változatát keresed? Válassz magasabb sarkú bokacsizmát. A sarkuk nem sokkal magasabb, mégis vékonyítja a lábat és pár centiméterrel magasabbnak látszol majd tőle. Az ilyen sarok biztosítja a megfelelő stabilitást bizonytalan talajon, például a havas és csúszós járdán. Ha azonban számodra a legfontosabb a kényelem, válassz lapos sarkú modellt. A chelsea bokacsizma előfordul rövid szárú csizmaként is, amelynek jó hasznát veszed ősszel. Ilyen cipőben nem csak a pocsolyáktól nem kell félned, de jól is fogsz kinézni.

női bokacsizmák
fel
«
»