Kosár  (0)

Gabor

Aktív szűrők:

  • Márka:  Gabor
Törölj ki mindent
Akció
Újdonság

Gabor női cipők – hogyan kell választani a mindennapokra?

A 1949-ben Németországban alapított Gabor márka sikerének titka a megbízható gyártási technológia alkalmazása, a kiváló minőségű alapanyagok használata és természetesen a sok-sokévnyi tapasztalat. Mindemellett a sikerhez az is nagymértékben hozzájárul, hogy a márka szorosan követi a legújabb trendeket. Folyamatosan fejleszt, és megpróbál megfelelni a legújabb igényeknek. Kezdetben családi vállalkozásként indult, azonban ma már világszerte ismert a márka. A gyártás Németország mellett többek között Ausztriában és Szlovákiában zajlik. Természetesen minden Gabor cipő szigorú ellenőrzési folyamatokon megy keresztül. A komoly minőségellenőrzés ahhoz is hozzájárul, hogy a Gabor cipők teljes mértékben mentesek a káros anyagoktól. Ezek a lábbelik nem tartalmaznak színezékeket, valamint bármilyen olyan anyagot, mely az emberi szervezetre nézve veszélyt jelenthet. Természetesen a minőségi anyaghasználat és a megbízható technológia alkalmazása mellett a kialakítás is fontos szerepet kap, ennek köszönhető a lábbelik nyújtotta maximális kényelem. Megfelelő tartást biztosítanak és komfortos viseletet. Bármelyik változat tökéletesen megfelel a mindennapokra, csupán az egyéni stílustól függ, hogy melyik mellett érdemes dönteni. A kínálatban hegyes, kerek, négyzetalakú és nyitott orral rendelkező változatok, valamint lapos, telitalpú, tűsarkú és platformmal ellátott cipők egyaránt megtalálhatóak. Mindegyik változat különlegessé varázsolja a megjelenést.

Gabor – női cipők széles választéka minden alkalomra

A Gabor női cipők széles választéka minden alkalomra kínál tökéletes lábbelit. A különleges dizájnhoz az is hozzájárul, hogy hagyományos kézimunkát alkalmaznak a gyártás során, melynek köszönhetően igazán különleges és egyedi lesz a megjelenése a lábbeliknek. Ez az eljárás ritkának számít manapság, ezáltal különlegessé teszi a márkát. Ennek is köszönhető, hogy minden egyes Gabor női szandál és cipő egyedi és lenyűgöző. A Gabor cipőknek minden gardróbban ott van a helyük, hiszen örök darabok a klasszikus dizájnnak köszönhetően.

Gabor női cipők – elegancia egy német cégtől

Nem véletlen, hogy a Gabor már hazánkban is keresett márkának számít. A divat, a minőség és a kényelem együttesét alkotja a márka. Minden női Gabor cipő esetében garantált a megbízható minőség, a tökéletes kialakítás és a maximális kényelem. Ráadásul ezek a prémium minőségű termékek megfizethető áron elérhetőek mindenki számára. A széles kínálat pedig lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálhassa mindenki a számára leginkább tetsző változatot.

Gabor cipő – gyakran ismételt kérdések

Gabor női cipő ápolása

A Gabor női cipő ápolása során mindenképpen figyelembe kell venni a lábbelihez mellékelt útmutató leírását. Pontosan be kell tartani az abban szereplő utasításokat. Mindenképpen olyan cipőápoló terméket érdemes használni, mely az adott lábbeli anyagához lett kifejlesztve. Továbbá a tisztítás mellett az impregnálásra is időt kell szánni, melynek segítségével meg lehet védeni a lábbelit a nedvességtől.

Gabor – mi ez a cég?

A Gabor német cipőmárka története 1919-ben kezdődött Hamburg mellett. Pius Gabor és felesége, Luzie alapította a márkát, majd pedig legidősebb fiuk, Bernhard Gabor folytatta a lábbelik gyártását. A márka története alatt mindvégig fontos volt a termékek kimagasló minőségének biztosítása, valamint a legújabb trendeknek való megfelelés. Ezek együttesen járultak hozzá ahhoz, hogy ma már világszerte ismerik és kedvelik a márkát.

fel
«
»