Kosár  (0)

Kendall + Kylie

Aktív szűrők:

  • Márka:  Kendall + Kylie
Törölj ki mindent
Akció

Kendall + Kylie cipő – viseld úgy, mint a leghíresebb nővérek

Kendall Jenner és Kylie Jenner a divat és a stílus szerelmesei, akik tulajdonképpen a világ szeme előtt nőttek fel. A lányok tinédzserként debütáltak először a televízió képernyőjén a Kardashian sztori című reality show-ban. Ma mindegyikük a show-üzletben folytatja pályafutását. Kylie Jennernek saját programja van „Life of Kylie” néven, és kozmetikumok gyártásában és promóciójában is részt vesz. Kendall Jenner azonban a szupermodellek új generációs életét éli, hiszen olyan hírességekkel dolgozott már együtt a divat világából, mint Karl Lagerfeld. A nővérek az Instagram befolyásos infuencereiként is ismertek. Profiljaikat rajongók milliói követik a világ minden tájáról, és minden egyes poszt, amelyben bemutatják stilizációikat, kozmetikumaikat vagy kiegészítőiket, azonnali sikereket arat. Egyéni karrierjük mellett a nővérek úgy döntöttek, hogy egyesítik erejüket a Kendall Kylie márka létrehozásában, amely új női ruhák, Kendall Kylie cipő alternatívák és divat kiegészítők kollekcióját eredményezte. A márka 2015 augusztusában debütált a világ divat piacán. Azóta megközelítőleg 2,4 milliárd publikációt szerzett a nyomtatott és digitális médiában egyaránt. Csekkold az Ecipo.hu cipő Kendall Kylie és táska Kendall Kylie szortimentjét, és válassz magadnak egy tökéletes duót a női cipők Kendall Kylie kaliberében.

Kendall + Kylie táskák – bőr, divatos és időtálló

Csillogó, fémes árnyalatok, irizáló hátizsákok, trendi púderrózsaszín árnyalatú kis kézitáskák vagy szemet gyönyörködtető övtáskák – a Kendall Kylie táskák végre elérhetőek az Ecipo.hu online üzletében is. Kendall és Kylie, vagyis a Jenner nővérek, már bizonyították rátermettségüket a divat és szépség terén megalkotott új trendek létrehozásában, így úgy döntöttek, hogy olyan divatos táska kollekciót készítenek, amelyek elegáns és sportos stílushoz egyaránt jól illeszkednek. Az egész kollekciót a kifinomult stílus és a példaértékű minőség jellemzi, amelyek a legbefolyásosabb hollywoodi nővérek jellemzőivé váltak. A márka tulajdonképpen tisztelgés a nagyvárosok utcáin uralkodó kozmopolita casual stílus előtt. A nőies, de a sportot és a rockos hatásokat sem nélkülöző kézitáskák a vásárlók széles körét vonzzák, akik divatos kiegészítőket keresnek, amelyek tökéletes keretet adnak a mindennapi irodai viseleteknek, de az elegánsabb stilizációkat is feldobják. Kifejező színeinek és stílusos kialakításának köszönhetően egy Kendall Kylie táska biztosan felkelti a járókelők figyelmét. Nemcsak az outfit tartozékai lesznek, hanem az öltözék elengedhetetlen részévé válnak, megkülönböztetve tulajdonosukat a többi hölgytől.

Kendall + Kylie hátizsák – minimalista kiegészítők mindannyiunk számára

Az Ecipo.hu webáruházban kapható Kendall nővérek hátizsák kollekciója is egyedi stílusjegyeket hordoz. A táskák Kendall Jenner verziói kifinomultak, és ötvözik a klasszikus stílust a modern trendekkel. A Kylie Jenner táskákat viszont az eredetiség jellemzi, amit a merészebb nők értékelnek, akik szeretnének kitűnni a tömegből. A táskák Kendall Kylie alternatívái között többek között fémes hatású, csillogó hátizsák Kendall Kylie opciók is találhatók, amelyek kényelmesek a mindennapi táska igényekhez. Könnyedén elfér bennük minden munkához szükséges apróság. Az okos pánt és cipzár rendszernek köszönhetően pillanatok alatt kifinomult válltáskákká alakíthatók, hogy illeszkedjenek az elegánsabb stilizációkhoz is.

Kendall + Kylie – gyakran ismételt kérdések

Kendall+Kylie – mi ez a márka?

A Kendall + Kylie egy globális életmód márka, amelyet Kendall és Kylie Jenner hozott létre. Egyedülálló és egyszerűen páratlan jelenlétükkel a digitális médiában Kendall és Kylie a generáció két legnépszerűbb ikonjaként és személyiségeként definiálta magát.

Kendall Kylie – kik ők?

Kylie 2015-ben vált igazán híressé a szépségiparban, amikor elindította saját kozmetikai termékcsaládját, a hírhedt Kylie Lip Kits-et. A matt folyékony rúzstrend beindításával Kylie beírta a névjegyét az iparágba, és ez a lépése továbbra is fontos szerepet játszott az eddigi siker történetében.

fel
«
»