Kosár  (0)

Női félcipők Asics

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Asics
Törölj ki mindent

Női félcipők Asics

Asics cipő: a japán innováció és a sport találkozása

Egy kis vállalkozásnak indult a második világháború után, mára világcéggé vált a Kihachiro Onitsuka fémjelezte Asics márka, a professzionális sportcipők egyik leginnovatívabb képviselője. Tudtad, hogy eredetileg még a Nike is Asics cipők forgalmazására alapult?

A sporttörténetileg is jelentős márka filozófiája, hogy a sport, rengeteg előnye mellett, csak akkor lehet igazán egészséges, ha mozgásszerveinkre hosszú távon sincs káros hatással, és belső világunkhoz is pozitívan járul hozzá. (A világnézet latin összefoglalójának első betűiből ered elnevezése is: anima sana in corpore sano)

A kutatóállomással egybekötött gyárak 1981-től kezdve úgynevezett biomechanikus módszerekkel állítják elő a cipőket, és a márka azóta is egyre felfelé ível technológiai pályáján. Az Alliance Duomax támaszelem, a márkavédett GEL rezgéscsillapítás vagy a Speva középtalp mind a japán precizitást kölcsönzi a sportcipők, legfőképp a futócipők felépítésébe.

Asics cipő férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt

A webáruház Asics kínálatában egyaránt találsz stílusos utcai sportcipőket a mozgalmas mindennapokhoz, vagy ha kocogni vágysz, netán lefutnád a maratont, klasszikus értelemben vett futócipőket is. A sportcipő kategórián belül aszfaltra, valamint egyenetlen, nehezebb terepekre készült modellek rendelésére is lehetőséged van. Mind a felnőtt, mind a gyerek modellekre a feltűnő, mégis harmonikus színvilág, és az áramvonalas design jellemző.

Élet a futáson túl

Az Asics innovációi a sportvilág más ágaihoz is elérnek: a márka edzéshez, röplabdához vagy teniszhez szintén profi atléták által tesztelt modelleket ajánl.

Figyeld az Asics kollekció akcióit! A folyamatos frissülő bármelyik tagját is választod, rendelésedet 2-3 munkanapon belül teljesítjük. Mozgalmas hétköznapokat, aktív hétvégéket kívánunk!

Akció
Újdonság
fel
«
»