Kosár  (0)

Női félcipők Bugatti

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Bugatti
Törölj ki mindent

Női félcipők Bugatti

Bugatti: európai divat

A Bugatti márka egyet jelent az európai, nagyvárosi eleganciával.
A bőrcipők rajongói számára valószínűleg már nem ismeretlenek a német tervezők közkedvelt modelljei, amiket webáruházunkban az alkalmi mellett utcai félcipő, sőt, sportcipő kivitelben is megtalálsz. Az új szezon friss kedvence pedig egyértelműen a mokaszin.

A klasszikus Bugatti cipő természetes/ekológikus bőr vagy irha, esetenként a jó minőségű textilszövet, illetve az ergonomikus kiképzésű talp ötvözete. A Bugatti cipőket stílusérzékeny és határozott férfiaknak ajánljuk. Keresd őket magasszárú vagy fűzős kivitelben is!

Bugatti: fedezd fel feminin oldalát!

Ismerd meg a Bugatti női cipők finom világát, melyet pasztellszínek és más márkákkal összehasonlíthatatlan design jellemez. Találj rá kedvenc félcipődre, bokacsizmára vagy épp alkalmi cipődre – a lehengerlő kisugárzás garantált.

A csizmák bűvöletében

A mesteri kialakítású Bugatti bélelt csizmák télvíz idején is határozott lépteket és hibátlan viseletet eredményeznek, ragaszkodva persze a márkára jellemző eleganciához.

A Bugatti sport kollekció

A tervezők csillapíthatatlan kreativitása a Bugatti sportcipők formabontó designjában is megmutatkozik. Fedezd fel a sport cipőinket férfi és női kivitelben egyaránt!

Akció
Újdonság
fel
«
»