Kosár  (0)

Női félcipők Caprice

Aktív szűrők:

  • Gyártó:  Caprice
Törölj ki mindent

Női félcipők Caprice

Caprice cipő – nőies önbizalom és a járás kényelme

A Caprice cipők határozott megjelenésükkel és kényelmükkel tűnnek ki, nem hiába a szlogen: Walk on Air. A Caprice márkát Németországban alapították, 1990-ben, Pirmasens apró városkájában, ám az OnAIR elnevezésű szabadalmuk révén igazi korszakváltást hoztak a cipők klimatizálásába. Az úttörő technológia méhsejt szerkezetre épül: télen-nyáron megbízhatóan véd a hideg, de a túlmelegedés és az átázás ellen is. Egy Caprice cipővel hosszú távú értéket vásárolsz: online webáruházunkban ráadásul fáradság nélkül tekintheted meg a márka több tucat modelljét!

Caprice munkába járáshoz és szórakozáshoz

Városias félcipők, tekintélyt sugalló Oxford lábbelik, kecses balerinák – a sokszínű Caprice nyári női cipő kollekció a higanyszál bármilyen mértékű elmozdulásához képes igazodni. A valódi bőr, nubuk vagy ekológikus bőr felsőrészt kiváló minőségű anyagból készült talp és sarok egészíti ki. A teljesen letisztult daraboktól kezdve, egészen a csattal és érdekes textúrával, berakásokkal díszített női modellekig, a kínálat ízlésesen sokszínű.

A téli cipők élvonalában

Ősszel egy magasított cipővel vagy bokacsizmával nemigen lehet mellélőni - a Caprice cipők változó magasságban elérhető (3 - 8,5 cm) sarokrészeit arra tervezték, hogy ha kell, szolid hatást, ha kell, akkor pedig feltűnést keltsenek. Az extra nőies combcsizmák és lovaglócsizmák már csak habot jelentenek azon a bizonyos tortán, amivel a Caprice tervezői minden egyes szezonban előrukkolnak. Az online nézelődéshez jó tanács, hogy a magasabb szárú cipők vásárlásánál mindig érdemes vádlinkat, combunkat a cipő felsőrészének kerületével összevetni. A télen is aktív életmódot folytatóknak a hagyományos hótaposókat ajánljuk.

Tartsd szemmel az eredeti Caprice kollekciót, hiszen időről időre jelentős kedvezményekkel segítjük választásodat. Az online vásárlással így nem csak energiát, de pénzt is spórolhatsz. A kiválasztott cipő pedig a rendelést követően már 2-3 munkanapon belül a kedvenc szetted kiegészítője lehet!

Akció
Újdonság
fel
«
»